PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 369 tys. ocen
7,6 10 1 369292
7,4 74 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

Dodam, że to pierwszy "Batman", który mi się naprawdę podobał, bo poprzednie nie robiły na mnie wrazenia, no może jedynka jeszcze uszła, ale reszta...nic specjalnego, a "Batman i Robin"-kompletna porażka.
Aktorzy byli naprawdę swietni, no, ale czego się można było spodziewać-Freeman, Caine, Oldman, Bale, Neeson-znają się goście na swojej robocie.
A Batmobil super, nie wiem, czemu niektórzy się czepiają. Ten film był całkiem realistyczny jak na "Batmana" i to mi się w nim bardzo podoba, a nie jakiś Pingwin i takie tam jemu podobne dziwadła, chociaż, jeśli będzie kolejna częśc to pojawi się zapewne to dziwadło Joker. Wszystko na to wskazuje.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Veda12

A Strach na Wróble to przepraszam poważny dżentelmen w pełni władz umysłowo ;]

predator895

To był zwykły czubek, a nie jakieś straszydło, tylko ten środek tak działał, że śmiesznie wyglądał i mu robale z pyska wyłaziły, to wszystko były halucynacje. Zwyczajny chory umysłowo gość i tyle. Nic nadzwyczajnego. A Pingwin czy jakaś zielona babka albo ten "dziadek mróz" to są dziwne rzeczy, na pewno bardziej dziwne niż ten cały Strach na wróble.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Veda12

"zielona babka" to coś nowego w serii przygód o Batmanie

predator895

Niezupełnie,nie chodziło mi o kogoś zielonej barwy. Chodzi mi o tą graną przez Umę Thurman. Wiem, co piszę.

ocenił(a) film na 10
Veda12

Postać ta nazywa się, uwaga proszę o werble, tratatam... Trujący Bluszcz! Brawo, brawo!!!

Filo_20

Maili z forum nie dostawałam, więc teraz dopiero piszę. Wiem już, jak ta zielona się nazywała:-)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Veda12

według mnie 3 i 4 część można spokojnie spłukać do ścieku

ocenił(a) film na 9
predator895

ej! przez sekundę byłem ich fanem (enternal love for Poison Ivy i Ridller), ale wtedy byłem młody i niedoświadczony. Ta część jest THE BEST!!!

predator895

Też tak sądzę, nie wiem, co to miało być, bajka dla dzieci chyba.