PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 369 tys. ocen
7,6 10 1 369314
7,4 74 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

Napiszcie jakich chcielibyście wrogów Batmana oprócz Jokera w Dark Nigh ?
Ja bym chciał żeby powrócił Scarecrow. A pamiętacie z bajki takiego przeciwnika, który składał się z jakiejś kremowej masy? Wpadł do jakiejś balii z kremem czy czymś i zaczął się przemieniać. On był zajebisty i to był mój ulubiony przeciwnik z bajki.

ocenił(a) film na 10
Homer_6

Nie liczyłbym na tego typu przeciwników, Nolan obrał realistyczną drogę przedstawienie świata Batmana, więc koleś z kremowej masy tu nie pasuje..

ocenił(a) film na 9
zolmaster

wlasnie z taka propozycja mozesz isc do Joela Schumachera:D

ocenił(a) film na 9
Homer_6

Patrząc na realizm w jaki poszedł Nolan i na twarz nowego Jokera, aż boję się jaki będzie Dwie Twarze (uwielbiałem go najbardziej w kreskówce), który też będzie w filmie. No i przez swój realizm Nolan pewnie nie zdecyduje się na Mr. Freeza... No chyba że coś wymyśli.

ocenił(a) film na 9
speiderman

Masz rację. Też myśle, że Two-Face będzie wyglądał inaczej niż w komiksach. Nie będzie miał blizny idealnie połowy twarzy pokryte blizną. Sądze, że może jego wygląd przypominać Harrego Osborna z SP 3 (kto oglądał ten wie o co chodzi).

ocenił(a) film na 7
Master

Joker ma bardzo realistyczny i przyciężkawy wygląd. Two-Face'a może nie być w filmie. Będzie Harvey Dent ale nie jest pewne czy będzie miał miejsce wypadek z jego twarzą. Ale racja, pewnie pójdą w strone Osborna ale bardziej psychodelicznie.