w piątek na TVN o 20, a niedługo ma być chyba Mroczny Rycerz. W końcu obejrzę :d
Już był kiedyś. Poza tym oglądanie takiego filmu z 20 min reklamami to żadna przyjemność.
Lektor w przypadku Batmana psuje cały efekt. Mroczny Rycerz będzie we wrześniu o ile się nie mylę ale oglądanie tego filmu z długimi reklamami mija się z celem.
Równie dobrze moznamiec dekoder z nagrywarka i sobie film nagrac i w sobote obejrzec przewijajac reklamy, a jesli sie nie ma to nie przesadzalbym ze tak bardzo reklamy psuja film. Wiadomo troche mecza nieraz mozna przy nich usnac, ale jak chce sie obejrzec to da sie rade :)
Akurat dla mnie reklamy czasem są przydatne mogę isc sie umyc albo zrobić sobie kolacje :p
No wlasnie to tez jest przydatna sprawa. Tak naprawde jedyna rzecz która jest zła to to że sa za czesto i sa za długie.
Ja najpierw zobaczyłem połowę Mrocznego rycerza. Wyłączyłem bo nie wiedziałem o co tam chodziło. Teraz się okazuje, że była jeszcze wcześniejsza część. Musze zobaczyć jutro "jedynkę".
Najpierw obejrzyj część 1, dopiero później włącz Mrocznego Rycerza. ;)) Myślę, że jak obejrzysz Batman - Begins to od razu włączysz kolejną część, bo się wciągniesz ;)) Napisz później swoje wrażenia jak obejrzysz 1 ;DD
Oglądam ! Koniecznie ;)) Muszę się zaopatrzeć na jutro w jakieś przekąski, żeby na reklamach nie usnąć ;DD
I ja również :D Niedawno oglądałem Mrocznego Rycerza z napisami. Czytanie tak dużej ilości dialogów przez 2 i pół godziny nie należy do łatwych wyzwań i przez to czasami gubiłem się w tej całej jakby nie patrzeć dosyć zakręconej akcji. Ale wytrwałem. Podobał mi się a dziś trzeba obowiązkowo obejrzeć początki nietoperka :P
Muszę cię zmartwić, ale czytanie jedną z podstawowych nabytych zdolności i, uwierz, 2,5 h czytania, to wcale nie tak dużo. :)
Czyli co? Było kupe reklam i skończył się 15 min przed czasem? Powycinali coś? Bo przez debilne tlumaczenie nie doobejrzałem do końca.
To bardzo prawdopodobne
Kiedys Polsat drastycznie skrócił Speed
Po wybuchu samolotu pokazały się napisy końcowe
Aż wstyd się przyznać, ale chyba nigdy nie oglądałam Batmana. Muszę wyrobić się ze wszystkim do 20 i nadrobić zaległości.
Zamierzam dziś oglądać , chociaż trochę się boje czy wytrwam bo nie mogę znieść Katie Holmes. Widziałam 2 części więc pora w końcu obejrzeć pierwszą.
Całkiem przyjemnie ogląda się ją na ekranie. Wręcz denerwowała mnie zmiana aktorki w "Mrocznym Rycerzu", a zaznaczę, że za Katie nigdy specjalnie nie przepadałam.
Katie wypadła nieźle, jedynie w pewnej scenie jej wyraz twarzy pozostawiał wiele do życzenia ale poza tym jest całkiem spoko.
Fakt, dlatego tylko rzucam okiem co jakiś czas na ekran bo na szczęście kilka razy już oglądałem. Tłumaczenie na razie złe nie jest ale w pewnych kwestiach nie pasuje.
Kiedyś oglądałem MR na TVN, lektor był ten sam i tłumaczenie na podobnym poziomie.
no tez ogladalm, nigdy nie widzialam tych filmow :p ale nadrobie ;p narazie zle nie jest..
a co do reklam, to norma i nie wiem w czym tutaj sie dziwicie
Regularnie nie oglądam bo już ponad 5 razy film widziałem ale na razie wszystko opiera się o przygotowywanie sprzętu itp. teraz zaczyna się już jazda.
Lucius Fox, pracuje w WE, w "zbrojowni" ( nie pamiętam konkretnie nazwy ) gdzie znajduje się cały sprzęt z którego korzysta Bruce/Batman.
Jeżeli ostatnią część również zamierzasz obejrzeć w TV to poczekasz z 4 - 5 lat :)
Da się na TVN(cyfrowo) pościli go z dwiema ścieżkami dźwiękowymi + polskie napisy do wyboru.
obejrzałem pół godziny i dalej mi się nie chcę,nie lubię siedzieć przed tv 3 godziny pod rząd,wole w coś sobie pograć :P
edit:dodam że nie lubię batmana bo nie ma supermocy haha
Też zazwyczaj nie lubię, ale niektóre filmy potrafią tak wciągnąć, że się żałuje, że nie trwają dłużej (Władca pierścieni, Zielona mila)
Też nie przepadam za postacią Batmana (ogólnie nie jestem fanem superbohaterów) ,ale ten film naprawdę warto obejrzeć.