A "O dwóch takich co poszli w miasto" oceniasz na 10? Weź dzieciaczku pomyśl zanim coś napiszesz, przecież nikt nie uwierzy, że wpuścili cię na ten film do kina, przecież trzeba mieć ukończone 12 lat...
Dla mnie jak najbardziej logiczne bo gusta nam się kształtują od dzieciństwa, ktoś poszedł w dobrą stronę, ktoś w złą tak samo z wartościami
No jest, ktoś ma słaby (bo źle wyrobiony) i dobry (bazujący na dobrych wartościach)
Można być słabo dobrym i słabo złym. Nie ma czegoś takiego jak słaby gust.Te czynniki mają oceniać czy gust jest słaby ? Jak ktoś słabo dobry lub mocny jest w swoich wartościach ? Czyli jeśli ktoś lubi złe filmy o przemocy, a są mocne to ma mocny gust ? xd
gust ma lepszy niz ty movie crash man heh podniecaj się dalej ta denna pierwsza częścią
To ja chyba jestem jakaś dziwna, bo ten film mnie nie nudził nawet przez 1 minutę. Poza tym nie ma to jak "wciągać" komuś jakie ma ulubione i najwyżej oceniane filmy...
Ale jedynka jest naprawdę słaba to nie tylko moja opinia heh mi się srednio podobala heh ale każdy ma swoje widzenie na ten film dla mnie mroczny rycerz jest rewelacyjny a jedynka naprawdę poniżej przeciętnej
Poniżej przeciętnej są Twoje wypowiedzi przyjacielu. A dokładniej rzecz biorąc ich uargumentowanie. Jeśli masz zamiar raczyć nas biegunką umysłową to sobie daruj.
a ty dales dopiero argumentacje mi ten film po prostu się nie podobał i mnie nudził i tyle w tym temacie masz prawo uważać inaczej i tyle ja mowie swoje zdanie i tyle możesz się z nim zgadzać lub nie
Po to jest forum zeby chyba dyskutowac nie? jak juz wyraziles opinie, to za malo troche
Ja sobie przypomniałem jak wspaniałym filmem jest jedynka i że jako jedyna część posiada najwięcej tego co posiada uniwersum batmana - tajemniczość i niedopowiedziany mistycyzm. Obejrzałem ten film wiele razy (około 20) początkowo było 10 po pewnym czasie spadło do 8 , ale rozważając całość po raz kolejny - wracam do oceny 10.
Można tu zacytować ciebie, gdy piszesz, że nudne jest wszystko. :) To tylko etykiety. Wypada w końcu dostrzec, że to kwestia subiektywna.
A ja Cię szanuję, nie podobał się? OK, ale stawiasz 4. Niektóre bohomazy wystawiają 1 gwiazdeczkę za ziewanie przy ekranie :)
Bo taka jest prawda że to by była przesada wystawić temu filmowi 1 bo wielu ludzi, którzy pracowało przy tym filmie wykonało kawał dobrej roboty.Ale fabuła mi się nie podobała.