PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 369 tys. ocen
7,6 10 1 369292
7,4 74 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

sorry!!!

ocenił(a) film na 4

No rzeczywiście macie racje powinnam najpierw przeczytać komiks potem wyrażać swoje zdanie. To czy ktoś lubi film czy nie to rzecz gustu,także sorry,jeśli kogoś uraziłam i pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 8
Erna_Shorter

film może się podobać lub nie, ale nic nie zmieni faktu że jest najlepszy i w 100% oddaje klimat gotham i prawdziwego BATMANA

ocenił(a) film na 3
chrono

"w 100% oddaje klimat gotham i prawdziwego BATMANA"

Byłeś w tym Gotham i widziałeś Batmana czy co? Dla mnie Batman Burtona jest najprawdziwszy z prawdziwych a ci Schumachera, Nolana i z komiksu to iluzje ^_^. Nie ma żadnego powodu, aby uważać, że ten komiksowy jest bardziej prawdziwy niż filmowy.

użytkownik usunięty
diego_3

Pierdolisz takie fleki facet ze nie da sie tego czytac. Za to co napisales kazdy dzieciak z przeczkola uwazac cie bedzie za debila.

"Dla mnie Batman Burtona jest najprawdziwszy z prawdziwych a ci Schumachera, Nolana i z komiksu to iluzje ^_^. Nie ma żadnego powodu, aby uważać, że ten komiksowy jest bardziej prawdziwy niż filmowy."

Dales takie haslo ze kazdy fan Batmana powinien spuscic ci niezle manto. Dokonałes takiego porownania ze mnie az glowa boli, to tak jak bys porownal ksiazkowego Wiedzmina do tego badziewia co bylo w kinie.

Totalna porazka to co wypisujesz.