PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 369 tys. ocen
7,6 10 1 369292
7,4 74 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

mam pytanie co do seceny w zwiastunie jak Bruce i Rachel są elegancko ubrani i wypowiadają swoje imiona ze zdziweniem jakby się pierwszy raz po paru latach widzeli... To chyba wycięta scena z urodzin Bruca? Na filmie tego nie było...Czy ktoś wie?

ocenił(a) film na 10
Klaudynka

przyjęcie urodzinowe odpada, bo w czasie tego przyjęcia dziewczyna była nieprzytomna po ucieczce z barmanem przed policja .Dopiero Alfred szedł ja odwieść do domu.

ocenił(a) film na 10
predator895

nie barmanem tylko batmanem sory klawiatura mi szwankuje :)

ocenił(a) film na 9
Klaudynka

Jest ta scena w filmie. Moze ogladalas pirata, ktory ma ponoc wyciete 15 minut.

Bruce jest w hotelu, obsluga zwraca mu uwage ze jego 2 towarzyszki kapia sie w fontannie a on wyciaga ksiazeczke czekowa i mowi ze kupuje ten hotel. Potem wychodzi do limuzyny, ale w progu spotyka Rachel.

ocenił(a) film na 10
____16

hehe wychodzi że ludziska kinówki masowo oglądają ja nie ładnie dobrze ze obejrzałem ten film na specjalnym pokazie w kinie tydzień temu

predator895

a ja pokazy przedpremierowe przegapilem ;(. W poniedzialek bylem w kinie i dowiedzialem sie, ze specjalne pokazy z jakimis imprezami sa w niedziele :p. Pech to pech, przynajmniej sobie apetyt zaostrzylem, za trzy godziny wychodze do kina :).

ocenił(a) film na 10
Klaudynka

dzięki plejajdes - może miałam jakąś pirat kopię...

co tam jeszcze w tej uciętej 15 minutowej scenie się działo??

ocenił(a) film na 10
Klaudynka

Jeśli chodzi o tą scenę w hotelu to po tym jak Bruce spotyka Rachel i odbywają krótką rozmowę Rachel mówi Bruce'owi, że "Nie to, kim jesteś w głębi, ale to co robisz określa ciebie." - później to zdanie Batman cytuje kiedy ją ratuje [z tąd wiedziała, że to jej kolega Bruce Wayne].