PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129594
4,5 57 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Po kolekcji ołowianek z marvela przyszła pora na szachów-ki z gackiem i ferajną.
Czy ktoś już kupił pierwszy nr? Pierwsza za 14.99, potem będzie masakra 34.99 :/
Patrząc na tegoroczny rynek komiksowy Egmont, Mucha i Hacett, mimo iz przebieram by kupić co lepsze to dodatkowe 70zł w miesiącu nie napawa optymizmem,bo ta kolekcja wygląda apetycznie.
Natknęliście się na ten magazyn?Obskoczyłem całe miasto, wszystkie punkty prasowe i du-pa nikt nic nie wie i nigdzie nie ma :/
Dokładniejsze informacje o kolekcji tu:
http://eaglemoss.pl/dc-szachy/index.html

użytkownik usunięty
hudylobo

Dzięki! Jak to się mówi, 'napaliłem się'

ocenił(a) film na 3
hudylobo

Też nigdzie nie widzę, ale na YT jest filmik https://www.youtube.com/watch?v=5VYKbJI44C0&feature=youtube_gdata_player a na nim jak byk widać cenę 9,90 PLN.

ThePinkFin

Pierwszy nr 14.99

ThePinkFin

eee właśnie oglądam ten filmik ,zdziwko mnie ogarnęło z ta ceną ...zobaczymy co przyjdzie w mojej prenumeracie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ThePinkFin

fakt w pierwszej prenumeracie dostałem 2numery ,pierwszy za 9zł99gr a drugi za 19zł99gr łącznie30zł ;]

hudylobo

Czyli zapłaciłeś 30zł pobrania?

Szejku

tak ;]

Szejku

własnie wypełniam ankiete

hudylobo

Wyobraź sobie, że ja zapłaciłem 50zł, pierwszy numer za 14,99, a drugi za 34,99.

Szejku

może to od regionu zależy bo właśnie na taką kwote(50zł) byłem przygotowany a tu taka niespodzianka ,byłem tym zdziwiony

Szejku

lipnie to zorganizowali /telefoniczny ochrzan by im sie przydał i jakies wyjaśnienia co do zaistniałej sytuacji ,cena powinna byc jedna

ocenił(a) film na 3
hudylobo

Masz całkowitą rację

Szejku

dokładnie 29zł80gr

ocenił(a) film na 3
hudylobo

Dziwne, że wgl wysłali Ci nr 1, bo posiadanie kodu równa się posiadanie nr z Batkiem. Wygląda, jakby to była amatorka.

ThePinkFin

ja nie posiadałem pierwszego nr bo go nigdzie w ZG i okolicach nie znalazłem ale nr tel 42 686 03 15 i zamówienie tak złożone zostało zrealizowane ;] hmm podobnie składałem zamówienie na WKKM tez tfonicznie,tyle ze posiadałem pierwszy nr ;]

hudylobo

Nie ma w Wawie, jest w Kielcach z tego co słyszałem. Ogólnie może to być rzut testowy, ja zamówiłem prenumeratę i zobaczymy. :)

Szejku

Tez zamówiłem prenumeratę bo takie latanie bezowocne troch mnie znudzilo. Pani u której zamawiałem powiedziała ze w połowie marca będzie pierwsza paczka. Na pytanie o dostępność odpowiadała ze w całej PL ,a u mnie i w okolicznych miastach ni widu ni slychu ;]

Szejku

Witam ja mam takie pytanie dotyczące tej kolekcji szachów z batmanem napisałeś , że zamówiłeś prenumeratę czy zamówiłeś ją telefonicznie czy jak ? bo na tej stronie z kolekcją pisze mniej więcej . że aby złożyć zamówienie na prenumeratę trzeba wpisać kod z oferty prenumeracyjnej jak to było z tym zamówieniem prenumeraty z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam .

czanio09

Na stronie. Kod weryfikacyjny to "25-26".

ocenił(a) film na 3
Szejku

No to bardzo trudne :-)

Szejku

przyszła paczka z pierwszymi numerami i figury szału nie robią tz ta ceną 34,99 od następnych numerów nie uśmiecha mi sie ;/

hudylobo

Mi też przyszła. :) Jakiego kodu aktywacyjnego przy zamówieniu prenumeraty użyłeś?

Szejku

zamawiałem telefonicznie

hudylobo

A skąd jesteś?

Szejku

zielona góra i okolice ;]

Szejku

telefonicznie zamawiałem bo w żadnym kiosku tego nie znalazłem , jeździłem i do Świebodzina i Sulechowa a ZG jest najwieksza i tez nic

Szejku

Mam 2przesyłke/szkoda ze ostatnią...w niej 3numery a mrFreez jest świetny + Doomsday z ołowianej serii ;] szkoda ze segregatora nie dołożyli(miał byc w 2giej przesyłce), no i to by było narazie na tyle ;/

hudylobo

Jaka kwota pobrania?

Szejku

70zetów zapllaciłem

hudylobo

w sumie za trzy numery i gratsa

Szejku

Twoja paczka juz przyszła? Tez dostałes Doomsday'a?

hudylobo

Coś przyszło, ale nie wiem czy odbierać, skoro ta seria została anulowana.

Szejku

hmmm jak zbierasz/łeś ołowiane figurki to mrFreez pasuje do nich i jest wykonany najlepiej z tych pięciu ;] i do tego masz cztery sztuki za 70zł ;] no ale jak uważasz ,ja jestem zadowolony mimo iz to już koniec.

hudylobo

Odebrałem. :) może wznowią kolekcję, to od 6 bede zamawial.