zwłaszcza hejterom!
Mysle, ze jako Batman się sprawdzi, nie wybrano Go za nazwisko w castingu na pewno pokazał klase :) osobiście mu kibicuję!
Ja także. Nie jestem wielkim fanem Afflecka, ale cieszy mnie fakt, że po tylu latach zostaje doceniony nie tylko jako reżyser, ale także jako aktor. Wystarczy poczytać recenzje, w większości piszący zachwycają się jego rolą.
Pozamyka, pozamyka, sam byłem przeciwny, ale dzisiejszy wypad do kina uświadomił mnie jakim byłem głupcem. Kreacja o jakiej marzyłem, kreacja, która wgniotła mnie w siedzisko. Każda scena z Brucem/Batmanem to istny raj dla fanów Batmana w stylu badass :)
Dokładnie, pozamykał, najlepszy batman ever, brutalny, trochę szurnięty, a na co najbardziej zmówiłem uwagę , to chyba najbardziej przypakowany batman jaki pojawił się na ekranach . Naprawdę byłem pod wrażeniem, szczególnie, że mam jeszcze w pamięci " Dogmę", którą nie dawno sobie przypominałem i tamten Affleck, a ten Affleck, jest różnica.
Affleck był rewelacyjny jako Batman - Wcześniej (przed produkcją filmu) miałem nadzieję że Bale będzie grał ale myliłem się.