PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129776
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

zwłaszcza hejterom!
Mysle, ze jako Batman się sprawdzi, nie wybrano Go za nazwisko w castingu na pewno pokazał klase :) osobiście mu kibicuję!

ocenił(a) film na 6
RedHood_filmweb

Ja także. Nie jestem wielkim fanem Afflecka, ale cieszy mnie fakt, że po tylu latach zostaje doceniony nie tylko jako reżyser, ale także jako aktor. Wystarczy poczytać recenzje, w większości piszący zachwycają się jego rolą.

ocenił(a) film na 9
RedHood_filmweb

Pozamyka, pozamyka, sam byłem przeciwny, ale dzisiejszy wypad do kina uświadomił mnie jakim byłem głupcem. Kreacja o jakiej marzyłem, kreacja, która wgniotła mnie w siedzisko. Każda scena z Brucem/Batmanem to istny raj dla fanów Batmana w stylu badass :)

ocenił(a) film na 9
RedHood_filmweb

Dokładnie, pozamykał, najlepszy batman ever, brutalny, trochę szurnięty, a na co najbardziej zmówiłem uwagę , to chyba najbardziej przypakowany batman jaki pojawił się na ekranach . Naprawdę byłem pod wrażeniem, szczególnie, że mam jeszcze w pamięci " Dogmę", którą nie dawno sobie przypominałem i tamten Affleck, a ten Affleck, jest różnica.

użytkownik usunięty
maly_blaster

Zgadzam się - Affleck wymiata! :)

użytkownik usunięty
RedHood_filmweb

Affleck był rewelacyjny jako Batman - Wcześniej (przed produkcją filmu) miałem nadzieję że Bale będzie grał ale myliłem się.

ocenił(a) film na 7
RedHood_filmweb

Wypadł świetnie jako batman

ocenił(a) film na 7
RedHood_filmweb

Ja bym chciał zobaczyć nową serię filmów o Batmanie właśnie w takim klimacie no i oczywiście z Affleckiem w roli Bruce'a W./Batmana.