7,3 194 tys. ocen
7,3 10 1 193918
7,7 58 krytyków
Batman
powrót do forum filmu Batman

7.3 ?

ocenił(a) film na 10

Co za kasztany obniżają średnią tego filmowego arcydzieła ?

ocenił(a) film na 7
Immortal_Stasin

Jeśli dla Ciebie jest to arcydzieło to nie chce wiedzieć jakie Ty filmy oglądasz. Film 6/10
A tak na marginesie : nie wyzywaj ludzi od kasztanów bo to tylko pokazuje jaki masz iloraz inteligencji. To że Tobie sie podobał to nie znaczy ze wszystkim. Film i tak ma wysoką średnią.

ocenił(a) film na 10
SensationTMF

Odezwał się jeden z moich filmwebowych antagonistów, wszystkie inne się pochowały, przynajmniej ten miał odwagę.... reprezentant "zaniżaczy" ocen

ocenił(a) film na 7
Immortal_Stasin

ze co ? człowieku co Ty bredzisz ? nie mam prawa do własnej oceny ? myślisz ze celowo daje 6/10 zeby średnia spadła ? Co Ty tam widzisz genialnego w tym filmie ? Film ok i tyle ! Bez rewelacji.

ocenił(a) film na 10
SensationTMF

Jasne, że każdy ma prawo do własnej oceny, ale dobrze byłoby gdyby jeszcze ludzie wykazywali chociaż odrobinę obiektywizmu przy dawaniu ocen... jak mi się jakiś film nie podobał, to przynajmniej patrzę na inne jego wartości (np. poziom gry aktorskiej czy efekty specjalne) a nie walę jedynkami na lewo i prawo. Ty akurat dałeś mu 6, ale chyba nie zauważyłeś daty produkcji, lub po prostu jesteś zwyczajnym zaniżaczem jak to nazywam i pisałem o tym wcześniej. A tacy użytkownicy "szpecą" Filmweba. Jeszcze 2-3 lata temu film ten miał średnią 7.9 lub 8.0... Nie wspominając już o innych świetnych produkcjach ;/

ocenił(a) film na 7
Immortal_Stasin

Czyli z Twojego rozumowania wynika ze mam to zrobić tak : Film mi sie nie podobał ale muzyka była ok, aktorstwo może być dam 10/10 tak ? Wiesz za co dałem 6/10 ? Właśnie za te inne wartości bo za całokształt ten film zasługuje na 5.
Ty natomiast masz chyba manie Batmana. Nawet jeśli by sie zesrał to dasz mu 10/10.
A tak na marginesie to w czym problem ? Film ma bardzo dobra średnią więc o co chodzi ?

ocenił(a) film na 10
SensationTMF

Bardzo dobrą średnią ? To wg Ciebie jest bdb średnia ? to chyba jesteś nowy na filmwebie, bo ja jak miałem jeszcze stare konto to ten film miał 8.0.... I zauważ w końcu, że nie chodzi mi tylko o Batmana, ale też o inne klasyki kina a przez takich typków jak Ty filmy typu: "Ostatni Mohikanin" czy "Stowarzyszenie umarłych poetów" mają zaniżone oceny

ocenił(a) film na 7
Immortal_Stasin

Dałeś 10/10 spidermenowi i mi wykłady robisz ze ja psuje filmweba ?
Jeśli film oceniło kilka tys. lub kilkanaście i ma śr. 7,3 lub 7,5 to dla mnie jest to średnia wysoka i zachęca do oglądania, a Ty masz jakieś urojenia ze wszystko musi mieć sr. przynajmniej 8/10 co ci sie podoba.
Więc mysle ze jesteś gosciem który widzi tylko czubek własnego nosa i nie liczy sie ze zdaniem innych.
Niby przyznajesz mi racje ze każdy ma prawo do własnego zdania, a za chwile ganisz mnie za to ze dałem 6/10 !

SensationTMF

"Dałeś 10/10 spidermenowi i mi wykłady robisz ze ja psuje filmweba ?"- jak to mawiają- leżę i kwiczę :D

ocenił(a) film na 10
SensationTMF

Widzę, że się nie zrozumieliśmy .... Przynajmniej po raz kolejny utwierdziłem się w przekonaniu, że co najmniej 1/3 z tych "tysięcy" daje słabe oceny filmom tylko po to, żeby inny ważniak po wejściu na ich profil nie mógł znaleźć pretekstu do werbalnego ataku, buahahahaha

ocenił(a) film na 7
Immortal_Stasin

Nie myl mnie z osobą która daje 1/10 tylko dlatego ze tak mu sie podoba. Ja oceniam filmy obiektywnie, a jeśli Tobie sie to nie podoba to twój problem. Jedna osoba da 10/10, druga 8/10 a inna 5/10 więc nie mów mi jak ja mam oceniać. Krytyk filmowy tez oceni film na 9/10 a inny na 7/10 . I tez ich nazwiesz kasztanami bo sie nie znają ?

ocenił(a) film na 10
SensationTMF

Dokładnie, bo kocham kino i żaden chociażby najwybitniejszy kasztan mi tego nie popsuje :)

ocenił(a) film na 7
Immortal_Stasin

Więc oceniaj jak chcesz a do innych nie miej pretensji. Koniec tematu

ocenił(a) film na 4
Immortal_Stasin

Ten film nie przybadł mi do gustu odrazy po obejrzeniu a po obejrzeniu nolanowskiego batmana z jego jokerem to te dwa filmy były nie do porównania

ocenił(a) film na 9
przekre97

Mi też nie przybadł do gustu odrazy.