Napiszcie w jakim stopniu sala kinowa była zapełniona na seansie Batmana i podajcie miasto.
40/500 osób warszawa 04/03. troche zaskoczenie, liczyłem że na pt nie będzie biletów.
40/500 warszawa 03.04. Liczyłem, że na pt będzie problem z biletami ale jednak...
DCF Wrocław 20.00 może 1/3 sali... może nawet mniej. Nie powiem żeby mi to przeszkadzało ;D
Skierniewice, większa połowa sali. Na początku wku*wiali mnie ludzie z jedzeniem, ale na szczęście szybko się im skończyło xD
Byłem u byłego szwagra w Rzeszowie i w pierwszym tygodniu sala była wypełniona lekko ponad 3/4
Galeria Słoneczna Radom większość miejsc zajeta przewagę miała grupa nastolatkow i zakochanych par choc byli osoby po 50 z wnukami.
Starachowice dzisiejsza Sobota kino wypełnione bo brzegi. Chciałem iść na seans wcześniejszy ale wszystkie bilety były wykupione.
U mnie w Kielcach całe kino i oglądałem z drugiego rzędu bo pół godziny przed seansem kupiłem bilet i nie było lepszych miejsc
Myślałam, że w sobotę nie kupię już biletu na niedzielę, a jak się okazało bez problemu można wbić na seans bez rezerwacji. Mimo wszystko box office wypada całkiem nieźle ;)
Ja pochodzę z Kołomani ale byłem w Kielcach Kino Helios i sala zapełniona tak w 60%. Mroczny film ale dobry!