PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626318}

Batman

The Batman
2022
7,4 130 tys. ocen
7,4 10 1 129611
7,2 101 krytyków
Batman
powrót do forum filmu Batman

Masakra dali jakiesgos Roberta Pataf..iana zamiast Michael Keatona drama jak dla mnie chyba taki dla dzieci bardziej ja znam innego Batmana z Michaelem i tego sie trzymam . Słabo kasa robi swoje

ocenił(a) film na 9
palaczos

WTF XD
Tak, powinni dać 70letniego dziadzia do roli Batmana kiedy ten dopiero stawiał pierwsze kroki jako superbohater. Nice one!
Nieznajomość Pattisona dużo mówi o tobie.

ocenił(a) film na 5
Kik0z

Nie znam i nie chce widac młode pokolenie zna go lepiej pewnie duzo ogladales Sagi Zmierzch .A na dziadka mistrzu wypowiedzi są  efekty specjalne ......

ocenił(a) film na 9
palaczos

Tak, znam go lepiej, bo oglądałem Good Time, Tenet, Diabeł Wcielony, Lighthouse, Twój na Zawsze, czy Wodę dla Słoni.
Trzeba być serio zamkniętym umysłowo, żeby filmografię Pattisona ograniczać tylko do Zmierzchu. On już dawno odpiął od siebie łatkę ładnego wampira, tak samo jak Radcliffe cudownego czarodzieja. Ale to trzeba się zainteresować czyjąś karierą zamiast udawać komika i eksperta w jednym, i udawać, że się wszystko wie. Wystarczyłoby obejrzeć ww. filmy by dowiedzieć się, że Robert to świetny i wszechstronny aktor, a angaż jako batman to strzał w dziesiątkę. Ale nie mam czego oczekiwać od boomera którym zapewne jesteś. Taki typowy Polak, który jest zamknięty na zmiany i wszystkie transfiguracje uważa za zło wcielone.
A ten argument, że "(...).A na dziadka mistrzu wypowiedzi są efekty specjalne ......" to ja w ogóle przemilczę, bo aż szkoda słów kek.