Obejrzałem dotychczas tylko raz, ale pierwsze wrażenie jest bardzo dobre ogólnie rzecz biorąc. Nie spodziewałem się.
Mnie tez się bardzo podoba. W końcu możemy otrzymać Batmana, który jest prawdziwym detektywem - do tego wszystkiego Riddler.
W zwiastunie chyba migawka z momentu, w którym Gacek dowiaduje się o powiązaniu swej rodziny ze światem przestępczym
Tez mi się tak właśnie wydawało, ale nie byłem do końca pewien tej koncepcji. Swoją drogą, może Pingwin mu nieco przyświeci w tej kwestii.
tak, naprawdę zapowiada się ostra jazda bez trzymanki, nie chcę zapeszać, ale dawno żaden zwiastun tak mnie nie nakręcił (nie dość, że to jeszcze Batman). Oby poszło w tą stronę....
Powiem Ci, że mocno oczekiwałem detektywistycznego klimatu, choć utrzymanego również w komiksowej konwencji. Z moich dotychczasowych obserwacji wynika, iż wszystko póki co jest na dobrej drodze. Bardzo podoba mi się Colin jako Oswald :)
Co prawda to prawda, Colin i córka Kravitza zrobili na mnie ogromne wrażenie, w ogóle jestem bardzo pozytywnie nastawiony do efektów castingu, a Robert jako Gacek to może być objawienie filmów o nim
No mam nadzieje na dobre widowisko ale ... trochę mi nie pasuje do całości komiksów ta scena z 1:41 w zwiastunie gdzie Batman przyjmuje na klatę serie z kilku karabinów i idzie jak czołg ... moim skromnym zdaniem trochę to nie pasuje do Batmana którego pamiętam z komiksów czy filmów anime gdzie radził sobie z takimi sprawami inaczej, bardziej jak ninja tutaj w zwiastunie bardziej jak Iron Man ma wywalone na pociski bo ... ma zbroje .... XD ale to moje skromne zdanie