PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626318}

Batman

The Batman
2022
7,4 130 tys. ocen
7,4 10 1 129611
7,2 101 krytyków
Batman
powrót do forum filmu Batman

Uważam, że już lepszym Batmanem byłby Tomy Wiseau! Kocham Batmana, ale jeszcze nigdy nie miałam tak, że nie chciałam iść na niego do kina. Beznadziejny wybór aktora. Aż żal, że pandemia nie zatrzymała tego projektu.

asiap89

Nie raz było tak że fani byli niezadowoleni z wyboru aktora a wyszło genialnie. najlepszym tego przykładem był Heath Ledger, który nawet z fatą hejtu się spotkał z samego początku wyboru na Jokera.

" Kiedy pisałem scenariusz Mrocznego Rycerza, Chris [Nolan - przyp. aut.] zastanawiał się jak ograć postać Jokera. Umówił się na spotkanie z Heathem Ledgerem, które przebiegło bardzo dobrze. Nikt tego nie rozumiał - ja, studio, społeczność fanów postawiła nas pod pręgierzem. Mówili, że to katastrofa i najgorsza decyzja castingowa w historii. Jednak Chris trzymał się swojego zdania i nie zamierzał odpowiadać na prośby fanów tylko dać im to, czego naprawdę potrzebowali, aktora, który wejdzie i rozniesie tę rolę na kawałki. "

https://naekranie.pl/aktualnosci/mroczny-rycerz-warner-bros-nie-rozumialo-czemu- heath-ledger-zagra-jokera-3414348

Jednak warto dać szansę nawet tym których uważamy za nie trafionych to roli.