PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626318}

Batman

The Batman
2022
7,4 130 tys. ocen
7,4 10 1 129586
7,2 101 krytyków
Batman
powrót do forum filmu Batman

Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodziło w scenie z przecięciem przewodu i wpadnięciem batmana do wody? Od momentu złapania człowieka zagadki równia pochyła i skróty.

ocenił(a) film na 9
Tierlo

Finał niestety wygląda to tak jakby Reeves na końcu przypomniał sobie, że jednak Nolan zrobił to wszystko lepiej i skala działania jego Batmana była na duzo bardziej epickim poziomie. Więc i reevesowy Batman na końcu też musi ratować miasto. Co to strasznie kłóci się z pozostałym 3/4 filmu, gdzie heros jest skromniejszy, przyziemny, działający po kryjomu.

Freeman47

Powinniście się z Anginem ożenić, bez kitu - obaj jaracie się tym nowym gniotem! xDDDDD Aż se Klasykę odświeżyłem z powodu premiery tej padaki.

Tylko Klasyczna Tetralogia w kolejności Joel Schumacher, a po nim Tim Burton - amen!!!

ocenił(a) film na 9
OLDschooL_Man

Które to już twoje konto na filmwebie? :P

Freeman47

Nie wiem i mam wyłożone. xDDDD Jestem tu dla sporadycznych komentów.

ocenił(a) film na 9
OLDschooL_Man

Załóż sobie w końcu jedno normalne (i postaraj się by wytrzymało dłużej niż 7 dni :P)

Freeman47

Pie-r-dolę to po tym, jak mi (chyba 2-krotnie) uyebali konto z przeszło 2000 ocen. Mam wyłożone w to już.

Dzisiaj dokańczam mecz w Klasyka "Star Wars I The Phantom Menace" (film średni ale gierka zacna) i potem obalam najlepszego z serii "Hitman: Blood Money", a wcześniej zaliczyłem niedoścignionego "Resident Evil: Classic Trilogy" (przy którym remake'i wyglądają jak woda po gęsi!) wraz z 1-szym "Silent Hillem" i "Harrym Potterem: Komnatą Tajemnic" (gierka - mistrzostwo!) oraz "Batmanem & Robinem" (2-krotnie)! B-)

ocenił(a) film na 7
Tierlo

Gdyby nie przeciął przewodu to by zagotowało wszystkich w wodzie jak szczupaki.