Czy Batman będzie miał jednocześnie premierę zarówno w streamingu jak i w kinach jak inne produkcje Warner Bros np. Diuna, Mortal Kombat czy Matrix? Jak wiadomo 8 marca HBO Max wchodzi do Polski, nie spodziewałbym się akurat polskiego lektora, ale polskie napisy powinny być jeśli tylko od 2022 roku nie zmienili planów z dystrybucją filmów.
a co? Szkoda ci dwie dychy na bilet do kina i masz nadzieję na premierę Stream i torrenty dzień później?
Bilet zakupiony na sobotę 16:45 kino Helios, sala Dream. Cena 23.90zł. Chodziło mi o to, że jeśli film byłby w streamingu to po co mam iść do kina, skoro HBO Max wchodzi do Polski za 4 dni. Nie chodzę do kina na wszystko co puszczają, tylko to na co według mnie warto poświęcić czas, pieniądze. Najbardziej przeraziła mnie długość filmu. Na It Part 2, ledwo wysiedziałem w fotelu w kinie.
Ale to ty pijesz. Czy ja coś pisałem o torrentach? Rozumiem, że tobie konar płonie na samą myśl o kinie i DC Comics, ale niektórzy wolą bardziej ambitne kino niż aktorski Batman po raz siódmy. Na tym zakończę tę dyskusję.