PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626318}

Batman

The Batman
2022
7,4 128 tys. ocen
7,4 10 1 127892
7,2 99 krytyków
Batman
powrót do forum filmu Batman

Pytanko

ocenił(a) film na 8

Nieoficjalnie podano przeciwników z pierwszego filmu a nimi są two face, kobieta kot,pingwin,riddler,firefly,szalony kapelusznik. Jest to ciekawa plejada wrogów batmana i cieszę się że takich nieoczywistych. I teraz moje pytanie jakich wrogów chcielibyście zobaczyć w kolejnych częściach? Bo ja myślę o takich-Killer Croc,Deathstroke,Bane,Mr Freeze,Harley Quinn,Hush,Deadshot i oczywiście Joker

Evn05

Pojawi się też według plotek Człowiek-Zagadka wiec obok twe face i szalonego kapelusznika, to właśnie na nich czekałem wiec ja jestem zadowolony ;)

Co do Catwoman to chcę żeby zagrała ją Ursula Corbero - Tak z twarzy najbardziej mi pasuje na taką drapieżną kocicę ;)

ocenił(a) film na 8
buterfly

Two Face w mrocznym rycerzu był dobrze zagrany i przedstawiony nie to co w Batman forever więc też czekam na aktora który zagra Two face rewelacyjnie i bardzo realistycznie

Evn05

Też liczę że nie będzie to taka błazeńska wersja jak w Batman Forever.

Evn05

Black Mask, Poison Ivy (w wersji ludzkiej), Bane, Harley Quinn, Deadshot, Joker i Clayface

ocenił(a) film na 8
wort801

Clayface jest bardzo ciekawym przeciwnikiem Batmana. Najbardziej uwielbiam w nim to że trudno go pokonać

ocenił(a) film na 8
wort801

Cieszę się że Black Maska ma zagrać Ewan McGregor bo w końcu ta postać będzie przedstawiona

Evn05

Tak ale w innym filmie:(

ocenił(a) film na 8
wort801

Ale te filmy mają krótki odstęp czasowy od siebie

Evn05

Jako filmy tak, ale historia w tych filmach już spory o ile to nadal będzie jedno uniwersum...

ocenił(a) film na 8
wort801

Tylko że problem tych Batmanów będzie taki że jeśli w każdym filmie będzie tylu przeciwników to w te 3 filmy wykorzystają wszystkich najlepszych

Evn05

Nie którzy mogą być jako postacie epizodyczne np pokazani w Arkham albo coś w tym stylu ...

ocenił(a) film na 8
wort801

Przykładem jest two face i szalony kapelusznik którzy mają być postaciami pobocznymi

Evn05

Trochę właśnie szkoda że będą to prawdopodobnie epizodyczne występy ):

ocenił(a) film na 8
buterfly

No szkoda ale to lepiej wyjdzie filmowi

Evn05

Ja akurat liczyłem na to że te dwie postacie, będą odrywały głównych przeciwników ):

ocenił(a) film na 8
buterfly

Ja chce żeby głównym przeciwnikiem był firefly

Evn05

Mnie akurat ta postać najmniej interesuje ;)

ocenił(a) film na 8
wort801

Ale tak jak napisałem szkoda że na Jokera nie ma co liczyć w tych filmach

ocenił(a) film na 8
wort801

Szkoda że na Jokera w tej trylogii raczej nie ma na co czekać