Nieoficjalnie podano przeciwników z pierwszego filmu a nimi są two face, kobieta kot,pingwin,riddler,firefly,szalony kapelusznik. Jest to ciekawa plejada wrogów batmana i cieszę się że takich nieoczywistych. I teraz moje pytanie jakich wrogów chcielibyście zobaczyć w kolejnych częściach? Bo ja myślę o takich-Killer Croc,Deathstroke,Bane,Mr Freeze,Harley Quinn,Hush,Deadshot i oczywiście Joker
Pojawi się też według plotek Człowiek-Zagadka wiec obok twe face i szalonego kapelusznika, to właśnie na nich czekałem wiec ja jestem zadowolony ;)
Co do Catwoman to chcę żeby zagrała ją Ursula Corbero - Tak z twarzy najbardziej mi pasuje na taką drapieżną kocicę ;)
Two Face w mrocznym rycerzu był dobrze zagrany i przedstawiony nie to co w Batman forever więc też czekam na aktora który zagra Two face rewelacyjnie i bardzo realistycznie
Clayface jest bardzo ciekawym przeciwnikiem Batmana. Najbardziej uwielbiam w nim to że trudno go pokonać
Cieszę się że Black Maska ma zagrać Ewan McGregor bo w końcu ta postać będzie przedstawiona
Tylko że problem tych Batmanów będzie taki że jeśli w każdym filmie będzie tylu przeciwników to w te 3 filmy wykorzystają wszystkich najlepszych
Przykładem jest two face i szalony kapelusznik którzy mają być postaciami pobocznymi