nie nooo, jeden punkt mozna dać ;)
Na przykład za to że powstał i że "tfurcy" nie wyrenderowali wszystkiego, włacznie z aktorami ;)
Brawo i chwała im za to! I że nie było więcej Obamy ;)
Mocny jeden punkt!
Co z tego, ze nie wyrenderowali aktorow, skoro i tak ogladalo sie to jak kreskowke dla dzieci.
No bo to była kreskówka dl dzieci do lat 5-ciu ;) Tudzież, jak już pisałem w innym poście, przydługie i bardzo przeciętne demko do gierki.
Z kiepskimi efektami. Gdyby były ok, to może bajka dostała by ode mnie 2-3 punkty. A że CGI kiepskie i wtórne to daję mocny 1.
To już dzieci do lat 5 nie mają prawa pójść do kina na ładną kreskówkę o inwazji obcych? Tylko Alvin i wiewiórki albo Pokemony? Biedne dzieci. A wam nietolerancyjnym nielubiącym dzieci zgredom przyznaje 0/10.
Eh, nie wytrzymałem w moim postanowieniu, zjadłem dzisiaj czekoladę.... Sorry Vicovaro.
Fabuła na 1. Efekty słabe i wtórne, filmu nie ratują. Dzień Niepodległości już był. 16 lat temu. Batlleship w żadnej kategorii nie wprowadza nic nowego.
A Ryjana nawet cycka nie pokazała! Skandal. Nie ma o czym gadać wogóle.
Faktycznie, chyba film dedykowany najniższej grupie wiekowej. Nie wiem dla kogo miał być taki "film", trzeba być niespełna rozumu aby coś takiego wyreżyserować, przeznaczyć fundusze i nagrać. Co się dzieje z tym kinem/ludźmi?
Film jest niedorzeczny, strawny w zasadzie tylko dla malych dzieci. Jeden z najglupszych filmow ostatnich lat.