5,9 76 tys. ocen
5,9 10 1 76167
4,4 15 krytyków
Battleship: Bitwa o Ziemię
powrót do forum filmu Battleship: Bitwa o Ziemię

Film spoko dobra akcja pierwsze 15min nudy Rihanna cienka laska ale ta blondyna spoko i ma super cycki(chyba coś jeszcze z nią zobacze)piwo do filmu obowiązkowo fajne ufo film taki na relaks to nawet uczciwe 8/10 daje za akcje głównie

webcamboy

otóż to akcja akcja akcja:) film sam w sobie dobry właśnie za efekty, bardzo ładne widowisko, Rihana cieniutko masz racje;)

ocenił(a) film na 8
ZeneQr

Rihanna nie wiedziałem że taka brzydka przed filmem .Dobry film sporo kasy zarobi dużo rozwałki zaczyna się cienko ale potem akcja non stop warto zobaczyć w kinie polecam

webcamboy

w kinie już tego nie zobaczysz;p skoro juz na DVD i BR jest w USA:) ale jestem w stanie sobie to wyobrazić zwłaszcza udźwiękowienie:) bo jeśli chodzi o 3d to nie robi na mnie wrażenia w żadnej produkcji, a do tego głowa i oczy mnie bolą po 2h oglądania:D

a co do Rihany to nie jest brzydka tylko po cholerę ciśnie się w aktorstwo....bo w tym filmie wypadła najsłabiej:D

ocenił(a) film na 8
ZeneQr

Może źle się wyraziłem nie tyle brzydka ale wygląda zwyczajnie bo w teledyskach to seksbomba muzyka w tym filmie ok Creedence Clearwater,AC/DC w tym stylu blondynka grała w "Zona na niby"2011 i dała rade z rihanny aktorstwem gorzej a z 3D obrazem sam mam problem i nie korzystam dobrze że to można wyłączyć.

webcamboy

ooo to chociaż sam nie jestem z problem jakim jest 3D:D