PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540909}
5,9 76 tys. ocen
5,9 10 1 75995
4,9 21 krytyków
Battleship: Bitwa o Ziemię
powrót do forum filmu Battleship: Bitwa o Ziemię

Gniot

ocenił(a) film na 2

Jaka gra Neeson`a ?Przecież jego prawie w ogóle nie było w tym filmie,kilka wstawek raptem max 15 minut...Wzięli go na dwa dni by móc się pochwalić lepszym aktorem.Też uwielbiam filmy s-f i obejrzałem chyba wszystkie jakie do tej pory nakręcono,razem z serialami ,ale takiego gniota to jeszcze nie widziałem.Masakra jakaś film zero fabuły a dialogi aktorów pożal się boże.Czekałem na premierę tego filmu jak na każdego s-f i to co zobaczyłem pozostawiło we mnie pustkę .Film nie prezentuje niczego,ani dobrych aktorów,ani dobrych dialogów ani jakiejś sensownej fabuły i gdyby nie efekty które są podstawą filmów z tej kategorii nie byłoby niczego do oglądania.Tzw.pierdoły na resorach,obcy którzy przelecieli cała galaktykę nie potrafią latać tylko skakać po wodzie.Niesamowita technologia i siła rażenia broni nie dały rady 70 -letniemu krążownikowi ,który driftował na kotwicy.I najlepsze to amerykańska gra w statki.nie trafiony,trafiony zatopiony gdy rozprawiali się z dwoma statkami obcych pociskami Tomahawk.