Witam,
Czy warto na to iść do kina? Nie chodzi mi o fabułę, czy logikę w tym filmie, a jedynie o efekty specjalne. Czy Battleship trzyma wyższy poziom, niż Bitwa o Los Angeles? Czy jeśli chodzi o efekty i ogólną miodność w oglądaniu, Battleship dorównuje Transformerom?
Będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi :).
Pozdrawiam.
nie warto isc do kina - nie ma efektów które by powaliły a jesli chodzi o scenariusz, dialogi, grę aktorska - to niski poziom - do obejrzenia w zaciszu domu i nic więcej.
Ehh, szkoda, bo już daaawno nie byłem w kinie na żadnym s-f z ciekawymi efektami, które wciskają w fotel :),.
wiem ja rownież - ale niestety też taki nie jest - dodam też że igrzyska śmierci też nie :)
aczkolwiek kazdy ma swój gust.
w bitwie o ziemie jest za dużo amerykańskich tekstów typowych o upadku ziemi, ratunku etc. - ok wiecej nie komentuje.
Na Igrzyskach Śmierci była siostra i twierdzi, że szkoda tylko było pieniędzy :). No cóż, tutaj trailery wyglądały nieźle, w takim razie poczekam ze 3 miesiące na DVD.
Po seansie przedpremierowym mogę powiedzieć tylko jedno... Dobrze, że nie płaciłem za bilety chyba najwieksza kicha 2012 poza Johnem Carterem.