Udany debiut aktorski tej utalentowanej wokalistki. Rola twardej laski znakomicie do niej pasuje! Totalna rozwałka przez prawie cały film, momentami śmieszny ,ogólnie godny polecenia Dźwięki w filmie sprawiają, że kolana miękną.
Za dźwięk dam 8!
Też nie jestem żadnym ekspertem w tej dziedzinie ale zagrała jedną z lepszych ról w tym filmie.
Ja tam do niej nic nie mam, wydaje mi się, że w filmie sobie poradziła, chociaż wg mnie czarnoskóre dziewczyny zawsze pasują do ról twardych lasek. Nie wiem sama, mają coś takiego w sobie- dla mnie wystarczy, że założą mundur wojskowy i właściwie już nie muszą grać. Wg mnie Rihannę w filmie można by zastąpić Jadą Pinkett-Smith abo Zoe Saldaną i nie widziałabym dużej różnicy. No, ale to może tylko takie moje wrażenie.
Może i masz rację że afro-amerykanki pasują do takich ról, ale nie wyobrażam sobie żeby ktoś mógł zagrać lepiej kobietę żołnierza od Demi Moore (G.I. Jane), a przecież jest biała jak śnieg :)
Mi przypominała Vasques z Aliens decydujące starcie, mi tam więc też bardzo pasowała do granej roli.