5,9 76 tys. ocen
5,9 10 1 76167
4,4 15 krytyków
Battleship: Bitwa o Ziemię
powrót do forum filmu Battleship: Bitwa o Ziemię

Brak jakiegokolwiek klimatu podczas oglądania.

ocenił(a) film na 6
emce2

dedyna dobra strona tego filmu to e, specjalne najgorsza Reihhana !! !! !!

ocenił(a) film na 2
emce2

Drugą gwiazdke dałam tylko za scenę, w której naukowiec w okularach uznaje Murzyna z protezami za cyborga. Film jest tak słaby, że dłuższa analiza błędów byłaby równie sensowna jak walka z czterolatkiem. Zatem krótko - w jakiej to armii debilny młodzieniaszek zostaje w ciągu kilkunastu miesięcy porucznikiem? W jakiej armii dowódca sam lata z karabinem zamiast dowodzić? W jakiej armii nikt nie potrzebuje rozkazów, by działać? I wreszcie, gdzie w Szkocji, do stu zgniłych owiec, znajdują się przydomowe zbiorniki na wodę?

ocenił(a) film na 2
Skoroszytowa

Tak po przemyśleniu to po tym filmie czułem się jakbym oglądał przez godzinę reklamy. Ogłupił mnie trochę ten film.

ocenił(a) film na 2
emce2

Musisz teraz obejrzeć coś dobrego. Unikaj filmów o armii, no chyba, że będzie to "Szeregowiec Ryan".

użytkownik usunięty
Skoroszytowa

Głupota amerykańskich twórców filmowych nie ma granic ;p jak mnie rozbawiła scena ala "Tytanic", efektowny zwrot starego 70 letniego pancernika, jak i wiele innych scen które wprawiły mnie w zażenowanie a nie w dobrą zabawę.

ocenił(a) film na 7
emce2

film średni, dałem 7 ze względu na efekty i emerycką ekipę pancernika Misouri. Co do Rihanny, to szczerze powiedziawszy nie było tragedii. Są dużo gorsze, etatowe aktorki.

ocenił(a) film na 2
hectorian

Za średni dajesz siódemki? Jeśli kiedyś zrobię jakiś film, to chcę cie widzieć w gronie krytyków.

ocenił(a) film na 4
emce2

film kiepskawy,ale za to swietnie sie bawilem przy zgadywaniu co bedzie dalej filmu. Rozbawila mnie scena z weteranami(kto widzial bedzie wiedzial o co chodzi) to bylo takie amerykanskie ;) Szczegolnie zapadl mi w pamiec jeden monolog,z pamieci to bylo cos takiego:,,we all gonna die(pauza)but not today" to bylo takie,ehhh....

ocenił(a) film na 3
emce2

Bohaterscy jankesi rozwalają kosmitów jednym statkiem ot cały film