PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540909}
5,9 76 tys. ocen
5,9 10 1 75996
4,9 21 krytyków
Battleship: Bitwa o Ziemię
powrót do forum filmu Battleship: Bitwa o Ziemię

Wymagania

ocenił(a) film na 9

Ludzie, czego wy wymagacie od amerykańskiego filmu action-sci/fi? Ja oglądałem ich
dużo i ich schemat jest już tak przetarty, że szkoda mówić... brak dobrej fabuły, słabe
prawa fizyki, obcy, którzy napadają ziemie i przegrywają, dużo śmiesznych wypowiedzi
bohaterów, dużo dobrych efektów specjalnych, happy ending etc.
Nie rozumiem, dlaczego ludzie oglądają film typu, bitwy o LA, wojny światów, albo
skyline, tylko po to, żeby potem zaniżać mu ocenę i spamować "jakie to gówno jest
bezsensowne, bo tak naprawdę obcy są mniej inteligentni".

Jak nie lubię melodramatów albo horrorów, czy czegokolwiek, to ich po prostu nie
oglądam - jak widać proste. WIĘC MOŻE MI KTOŚ WYJAŚNIĆ, PO CO OGLĄDA FILM Z
GATUNKU KTÓREGO NIE LUBI I DOSKONALE WIE CZEGO SIĘ PO NIM
SPODZIEWAĆ??!! (nawet jak myśli, że ten film jest inny od innych i nagle zdobędzie
sens, fabułę i prawa fizyki , to nie trzeba go oglądać w premierę i można poczekać na
opinie innych haterów)

Film jest dla mnie wręcz genialny w swoim rodzaju i podarował mi dużą porcję rozrywki.
Więc wszystkich wielbicieli amerykańskich sci fi zapewniam, że nie będą zawiedzeni i
polecam film. Haters gonna hate. \m/

matikiller

jeden z niewielu normalnych postów.Dobrze piszesz ,bo czasami już rzygać się chce jak widzę opis filmu rozrywkowego w którym piszą o emocjach,śrocjach i innych pierdołach , toż to kino które ma bawić , ale niestety na filmwebie jest zbyt dużo ludzi z przerostem własnego ego.Super oby więcej takich normalnych oglądaczy.