PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540909}
5,9 76 tys. ocen
5,9 10 1 75996
4,9 21 krytyków
Battleship: Bitwa o Ziemię
powrót do forum filmu Battleship: Bitwa o Ziemię

ale jak zobaczylem ze wystepuje tu "rijana" to odraz mowie temu filmowi, zdecydowane nie!

ocenił(a) film na 4
big_ghost

Rozumiem, że nie lubisz pięknych kobiet? Pewnie gej...

ocenił(a) film na 3
Detoksynator

ona jest piekna? widac ze twoje pojecie piekna jest jakies "dziwne" piekna to jest monica bellucci, halle berry, etc. a nie jakas "rijana"...

ocenił(a) film na 4
big_ghost

Nie dziwie się,że dla Ciebie uroda Rihanny jest dziwna.Tak to jest jak gej ocenia piękno kobiet.
Zobacz sobie- Nr.9 na świecie- to opinia tysięcy facetów.Pewnie też są dziwni?
http://uk.askmen.com/specials/2012_top_99/9-rihanna.html

ocenił(a) film na 3
Detoksynator

haha!
to ze cos czy ktos sie podoba masom nie oznacza ze jest ladne czy dobre.
eh... istoto prostego umyslu.
z reszta poczytaj komentarze. tam masz gosci ktorzy mysla tak jak ja.
a jesli wyzywasz kogos kogo nie znasz od gejow itp. to oznacza ze leczysz jakis kompleks.
moze wciskajac osobie ktora jest hertero, to ze jest homo, ma ukryc twoja prawdziwa orientacje?

ocenił(a) film na 4
big_ghost

Dla mnie Rihanna to ideał kobiecości i nie ważne, że podoba się masom, chociaż to mnie akurat nie dziwi, ważne, że trafia idealnie w mój gust.
Nie rozumiem jak można twierdzić, że nie jest piękna, jedyne wytłumaczenie to właśnie gejostwo faceta tak twierdzącego.I nie interesują mnie komentarze gejów

ocenił(a) film na 3
Detoksynator

jezeli kreci cie jej czolo ktore jest wieksze od jej cyckow, zachowanie niczym psa dopuszczonego do suchej kosci.
no to gratuluje. i wpieraj dalej innym hetero ze sa innej odmiennosci. pozdrawiam.
i nie spinaj sie tak zakompleksiony człeku.
czym sie.

ocenił(a) film na 4
big_ghost

taa jasne, wmawiaj mi dalej,że jestem zakompleksiony gejku i dalej oceniaj filmy, których nie widziałeś
pozdr

ocenił(a) film na 3
Detoksynator

oj... jakie to smutne brak argumentow wychodzi. czy ja nedzniku ocenilem ten film? nie. poprostu powiedzialem ze go nie obejrze...
eh... nedzniku...
spinaj sie dalej, smieszny tworze.

ocenił(a) film na 4
big_ghost

nie widziałeś filmu i od razu stwierdziłeś,że jest zły, bo gra tam Rihanna.Jak żałosne jest to?

ocenił(a) film na 5
Detoksynator

"Nie rozumiem jak można twierdzić, że nie jest piękna, jedyne wytłumaczenie to właśnie gejostwo faceta tak twierdzącego" Ojeeej. Czyli nie rozumiesz pewnie też, co oznacza pojęcia "gust", co?
Poza tym tam na dole zastanawiałam się, czy w twojej opinii dziewczyna, która LUBI Rihannę jest lesbijką? To tak ucząc się od ciebie i twojego sposobu rozumowania.

Detoksynator

Miliardy much nie mogą się mylić - gówno musi być dobre.

ocenił(a) film na 4
Hyde911

oho
zapewne partner big_ghosta ;)

ocenił(a) film na 7
big_ghost

ja byłam sceptycznie do niej nastawiona, ale byłam w szoku, byłam wczoraj na premierze i powiem z czystym sumieniem, że w skali 1-10 daje jej 7,5 zagrała obiecująco. Bez zbędnego manierowania. Film jest ok, ciekawy, ale nie urywa warty wydania kasy na bilet i wiem ze jak bedzie na dvd to zakupie go.

ocenił(a) film na 8
big_ghost

I powiedzial to gosc ktory ma murzyna w avatarze:p rihanna dobrze jak osoba wyzej dla niej 7,5

ocenił(a) film na 3
Buli_filmaniak

a murzyn w awatarze do rijany? to ze slucham rapu to znacyz ze mam lubic wszystkich czarnoskorych itp? bo nie rozumiem?

ocenił(a) film na 8
big_ghost

Obejrzyj i ocen jej gre aktorska nie patrzac na to jak spiewa

big_ghost

skąd wiesz, że Rihanna gra źle? Nie oceniaj filmu gościu w ten sposób

ocenił(a) film na 5
big_ghost

Skończcie lepiej tę swoją testosteronową wojnę i niech mi ktoś lepiej powie, czy Rihanna dużo tam występuje, bo film wydaje się fajny, ale jej zdzierżyć nie mogę.

ocenił(a) film na 3
be_janee

uwazaj bo tu co niektorzy nie rozumieja ze mozna kogos nie lubic. za ogol.
zaraz moga Cie za to zaraz od gejow zwyzywac.

ocenił(a) film na 5
big_ghost

A no tak ;p Ale jako dziewczyna jestem chyba na bezpiecznej pozycji i mogę hejtować ile chcę.
Tylko ciekawi mnie, czy uznaliby za lesbijkę dziewczynę, która dla odmiany lubi Rihannę. To tak na ich logikę.

ocenił(a) film na 3
be_janee

nie staraj sie zrozumiec glupiego, bo sama zglupiejesz ;).

ocenił(a) film na 4
big_ghost

Ja Cie nie rozumiem. Przeciez Rihanna to wspaniala aktorka.
Perfekcyjnie od wielu lat udaje ze umie spiewac.
Daj jej szanse, moze jej sie to przenioslo na duzy ekran? :D

ocenił(a) film na 3
Goltor

Goltor trafiles w samo sedno.

ocenił(a) film na 3
Goltor

heh, jak by to byl "fejsbuk" to bym Ci ten komentarz "zlajkowal" ;).

big_ghost

Piękna nie jest, piosenkarka z niej żadna, ale żeby rezygnować z filmu z jej powodu? Może jako aktorka sprawdza się lepiej? Ja raczej nie pójdę do kina, bo mam alergię na tego typu filmy - Dzień Niepodległości, 2012, Armageddon, mdli mnie od takich. Ale może na kompie obejrzę jak wjedzie na torrenty.

big_ghost

z tego samego powodu nie pójdę na to do kina, a chciałem obejrzeć bo zapowiadał się ciekawie

ocenił(a) film na 5
TotalyInsane

ja osobiście za Rihianną nie przepadam. Nienawidzę jak śpiewa, a z wyglądu w ogóle mi się nie podoba. Zdecydowanie wolę Marion Cotillard, Milę Kunis i Monicę Belucci. To są dopiero piękne kobiety! Sam film na pewno kiedyś tam obejrzę :)

ocenił(a) film na 5
big_ghost

wiedząc, że w filmie gra Rihana i tak poszłam ale przyznam szczerze, że nie rozumiem po jaką cholerę ona w ogóle w nim zagrała. Jak już śpiewa niech pozostanie przy muzyce... Drażniła mnie w filmie tyle z mojej strony. :)

big_ghost

Ja też tak miałam. Jeśli do przyciągnięcia gawiedzi do kina wstawia się pop gwiazdeczkę w szeregi, to raczej kiepsko to świadczy o jakości filmu...