5,9 76 tys. ocen
5,9 10 1 76158
4,4 15 krytyków
Battleship: Bitwa o Ziemię
powrót do forum filmu Battleship: Bitwa o Ziemię

nic nowego :(

ocenił(a) film na 5

Dżwięk,efekty specjalne i wreszcie obcy widze tu straszne podobieństwo do transformers co to ma być 4 ich część?

ocenił(a) film na 5
Lukotoni

przepraszam ale gdzie to straszne podobieństwo? w efektach specjalnych?
rozumiem, że filmu nie widziałeś a wnioskujesz po trailerze który mówi, że film stworzony przez twórców Transformers?

ocenił(a) film na 5
senny

Zastanówmy się przez chwilę po
1.Obce istoty wyglądające jak roboty i pojazdy latające podobne do transformers z 3 części.
2.Znowu dzielni amerykańscy żołnierze walczą sami i walą w potwory czym się da(z tą różnicą że na morzu) do tego dziwnym trafem znowu atakowane są amerykańskie miasta i ich drapacze chmur (walące się wieżowce te same efekty były w T3 czyli nic nowego).
3. dziwne pojazdy wystrzelone ze statku(bodajrze 3) są bliżniaczo podobne do transformersa z 3 części który "zjadał wieżowce".
4. dżwięk maszyn i ich start prawie identyczne jak w transformersach.
5.Znowu będzie epicka walka,szmery,bajery,fajne dupy dużo odwagi i poświęcenia walki dobra ze złem bla bla bla więc nie uważam aby ten film nie był bliżniaczo podobny do transformers zwłaszcza tych z 3 części

ocenił(a) film na 5
Lukotoni

No i tylko udowodniłeś, że filmu nie widziałeś ...
1. Obce istoty miały skórę, zęby i oczy ... takie przerośnięte jaszczurki i nosiły zbroję ...
2. NIe zauwazyłem żadnych walących się amerykańskich drpaczy chmur - jedyne ktore poległy były w Hong Kongu ...
3. Blizniaczo powiadasz :D
4. Tutaj moze imasz rację ale trudno aby dzwięki były jakoś diametralnie inne ...
5. Fajnych dup brak ... no ok, dziewczyna głównego bohatera jest niczego sobie ... i zwrotem "znowu będzie" podtwierdziłeś, że filmu nie widziałeś ... :)

ocenił(a) film na 5
senny

Zapomniałem dodać że to kolejna amerykańska gówniana produkcja za 200 ml dolarów,której nie mam zamiaru oglądać!

użytkownik usunięty
Lukotoni

Wytwórni nie zależy, ani na tobie, ani na żadnym widzu z Polski. Obstawili Azję i Rosję.

ocenił(a) film na 5

Wyczytałem gdzieś ostatnio że film został tam ciepło przyjęty tzn.w krajach azjatyckich.

ocenił(a) film na 5
Lukotoni

Jednym słowem kolejna "AMERYKAŃSKA GÓWNIANA PRODUKCJA"