PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=602923}

Battlestar Galactica: Krew i chrom

Battlestar Galactica: Blood and Chrome
2012
6,2 3,9 tys. ocen
6,2 10 1 3940
Battlestar Galactica: Krew i chrom
powrót do forum filmu Battlestar Galactica: Krew i chrom

Już wolał bym aby robili coś w rodzaju kontynuacji ostatniego sezonu BG . Nowa historia mogła by się nieco opierać na starej : np mamy już ziemię w czasach dzisiejszych gdzie jest szeroka ekspansja kosmosu pojawiają się pierwsze kolonie na księżycu i po prostu podczas badań odnaleziono sporo szczątków jak wiadomo w ostatnim odcinku kiedy Galactica pojawiła się koło księżyca trochę na nią spadło tego złomu bla bla masowa histeria .

Arcio1984

Teraz to i tak bez różnicy bo serialu raczej nie będzie. Niestety, wszystko wskazuje na to, że "Blood & Chrome" nie otrzyma zamówienia sezonu. Syfy ma swoje problemy związane z ramówką, poszukiwane są nowe seriale, które znów będą chętnie oglądane przez widzów. Prezes stacji - Mark Stern zapowiedział ponadto, że jeśli zamówiony zostanie pierwszy sezon, potrzeba roku do realizacji wszystkich efektów specjalnych. A to oznacza, że premiera spinoffu "BSG" może mieć miejsce najwcześniej w drugiej połowie 2013 roku, albo i później.

Ale tak na pocieszenie, jedno jest jednak pewne: fani "BSG" będą mieli możliwość obejrzenia pilotowego odcinka "Blood and Chrome", bez względu na to, czy Syfy zamówi pierwszy sezon, czy też nie.

ocenił(a) film na 6
PedzacyZaba

Lepiej będzie dla wszystkich jak Syf zajmie się produkcją drewnianych zabawek albo lepiej nie bo to dla nich tez będzie za trudne !!!

Arcio1984

No niestety, Syfy już od dawna nas zawodzi... Nie zapomnę im Stargate'a nowego, którego też anulowali. Stacja woli wydawać cukierkowo-denną papkę. A szkoda bo w latach świetności mieli naprawde dobre produkcje...

ocenił(a) film na 7
PedzacyZaba

Nie wierzę, mają problem z ramówką, a nie chcą kontynuowac BG? To co chcą kręcic, dalsze losy Hanki po zderzeniu z kartonami? Wydaje mi się, że dyrektor programowy SyFy (kretyn) przeniósł się z TVP2 ...... To k....wa jakieś żarty, to samo spotkało "Flashforward" tylko już po 1 sezonie , który był zaj....sty . Czym te patałachy chcą przyciągnąc widzów?

ocenił(a) film na 4
silencer7

Tak bo Hanka się sprzedaje. Babcie zaczną szaleć na punkcie Syfy i w ten sposób oni dostaną co chcą (dużą oglądalność) a rozsądni widzowie jak zwykle zarobią w kufer. Tyle za z Syfy zrobi się Romantica 2. Nowy właściciel to nie kretyn, nazywając go tak ubliżasz kretynom.

ocenił(a) film na 8
Arcio1984

To ja już wolę to :P

ocenił(a) film na 5
Arcio1984

tylko ze kontynuacja BG niema juz sensu zostało tam wszystko wyjasnione ja wolał bym bardziej aby była kontunuacja Caprica (Capricy) i w S03 wprowadzic akcje z Battlestar Galactica: Blood and Chrome to miało by jakis sens
popwstanie cylonów , bunt maszyn (hehe ) no i pierwsza wojna cylonska

Baal

tylko że "caprica" nie odniosła sukcesu medialnego, była niszowym serialem, i o to chyba w tym chodzi ...

ocenił(a) film na 5
valis

może i była ale i fabułe miała dobra choc nie lekką

Baal

a mnie bardzo szkoda że z tego co tu słyszę nie zrobią kontynuacji BSG blood and chrome, po pilocie mogę stwierdzić iż dorównywał oryginałowi ....

Baal

kontynuacja mialaby bardzo duzy sens, a chistoria moglaby ponownie zatoczyc kolo.

ocenił(a) film na 6
El_Draque

jeżu, 'chistoria'?

Fidel-F2

pozno bylo, jakos przeoczylem, heh.