PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=602923}

Battlestar Galactica: Krew i chrom

Battlestar Galactica: Blood and Chrome
2012
6,2 3,9 tys. ocen
6,2 10 1 3928
Battlestar Galactica: Krew i chrom
powrót do forum filmu Battlestar Galactica: Krew i chrom

BSG to najlepszy serial świata. Czekam na ten serial niecierpliwie w tym czasie oglądam ponownie BSG.

użytkownik usunięty
Movie_Crash_Man

Wiadomo coś już na temat o czym mógłby być ?
Którą część historii opowiada to ja wiem ale chodzi mi raczej o dokładny scenariusz .

Cyloni współ-istnieją z ludźmi ale co zpowoduje ich atak ? nienawiść ? . Oglądając Caprice wydawało się że to pokrzywdzone przez ludzi nastolatki- cylonki będą się po prostu mścić za swój los na ludziach ale sytuacja się potem szybko wyklarowała ( obrona na stadionie )
Serial ma pojawić się w telewizji na jesień tego roku więc pomysł jest już gotowy i wdrażany w życie

ocenił(a) film na 8

Głównym bohaterem ma być młody William "Husker" Adama i chyba tyle tylko wiadomo.

Christof20

10 rok Pierwszej Wojny. Czyli wrzucają nas od razu w sam środek akcji.

SzalonyChemik

Czekam na ten serial:-)

ocenił(a) film na 7
Movie_Crash_Man

kiedy to wreszcie się pojawi ?

ocenił(a) film na 8
damian252

Jest problem. Pilot jest prawie gotowy (dodają efekty specjalne), ma być wyemitowany albo pod koniec tego roku albo na początku następnego. A co dalej? Nie wiadomo. SyFy Channel (stacja, która ma ten serial emitować) poinformowała niedawno, że być może serialu nie zamówi i twórcy wrócą do tego co planowali pierwotnie - 10cio odcinkowego serialu internetowego. Więc z konkretną odpowiedzią na Twoje pytanie trzeba jeszcze niestety poczekać.

FTW

Wiadomość zła, ale jeśli serial internetowy osiągnie sukces, to kto wie, czy jednak nie zdecydują się tego "skleić" i puścić w TV.