BSG to najlepszy serial świata. Czekam na ten serial niecierpliwie w tym czasie oglądam ponownie BSG.
Wiadomo coś już na temat o czym mógłby być ?
Którą część historii opowiada to ja wiem ale chodzi mi raczej o dokładny scenariusz .
Cyloni współ-istnieją z ludźmi ale co zpowoduje ich atak ? nienawiść ? . Oglądając Caprice wydawało się że to pokrzywdzone przez ludzi nastolatki- cylonki będą się po prostu mścić za swój los na ludziach ale sytuacja się potem szybko wyklarowała ( obrona na stadionie )
Serial ma pojawić się w telewizji na jesień tego roku więc pomysł jest już gotowy i wdrażany w życie
Głównym bohaterem ma być młody William "Husker" Adama i chyba tyle tylko wiadomo.
Jest problem. Pilot jest prawie gotowy (dodają efekty specjalne), ma być wyemitowany albo pod koniec tego roku albo na początku następnego. A co dalej? Nie wiadomo. SyFy Channel (stacja, która ma ten serial emitować) poinformowała niedawno, że być może serialu nie zamówi i twórcy wrócą do tego co planowali pierwotnie - 10cio odcinkowego serialu internetowego. Więc z konkretną odpowiedzią na Twoje pytanie trzeba jeszcze niestety poczekać.