Nie popełnia błędów ten, który nic nie robi ; ) Ale tak poważnie, to rzeczywiście trochę za późno obudzili się z Beetlejuicem 2, nie wiem czy zdołają utrzymać klimat : (
Wtedy to jeszcze dobre kino bylo, a teraz to tak srednio moga wyjsc z tym filmem.
Ciekawe o czym bedzie ;)
Wtedy było w filmach to coś, czego im teraz czasem brakuje ;) Beetlejuice to miał, teraz będzie wyglądać zupełnie inaczej, nowoczesna wersja. Ale mam nadzieję że Burton da radę :)
W sumie ciężko wymyślić fabułę kontynuacji. Jest jeszcze świetna kreskówka, z której mogliby zaczerpnąć jakiś motyw.
Na FW jest napisane że Smith i Katzenberg, ale studio Tim Burton Production. Nie wierzę że Tim nie miałby w tym udziału ;)
Wiesz podobnie było z filmem o Hanie Solo.Premiera jest na lipiec a zwiastun był dopiero w styczniu.
Premiera jest na maj a po za tym były doniesienia z planu a w przypadku Beetlejuice 2 ni wiemy nic kiedy premiera czy zaczęli zdjęcia itd Ten film chyba nie powstanie w tym roku z resztą tak samo jak batman czy bez litości 2 .
Spoko.Właściwie film nie potrzebował drógiej części bo był dobry zł umówmy się tim burton zrobił wiele lepszych filmów.
Akurat na daty z Filmwebu nie zwracałbym uwagi :) - Zwłaszcza że nie ma żadnej oficjalnej daty powstania filmu ;) .
Przyznam się, że już traciłem nadzieje, że kontynuacja kiedykolwiek powstanie. Cieszę się, że jednak film powstał i tylko jestem ciekaw czy kontynuacja będzie również miała lubieżny humor.
Oczywiście trzymam kciuki, na to by film był został pozytywnie odebrany, bo szkoda byłoby zmarnować tak zdolny skład aktorski.
Przyznam się, że już traciłem nadzieje, że kontynuacja kiedykolwiek powstanie. Cieszę się, że jednak film powstał i tylko jestem ciekaw czy kontynuacja będzie również miała lubieżny humor.
Oczywiście trzymam kciuki, na to by film był został pozytywnie odebrany, bo szkoda byłoby zmarnować tak zdolny skład aktorski.
Sorki za dubel niestety do tej pory osoby odpowiedzialne za FW nie wpadły na to, żeby umożliwić funkcje usunięcia komentarza.
Komentarz napisany 10 lat temu, ale kolego wykrakałeś, bo to taka lipa, że wyszłam z kina smutna. Efekty to kicz, całego klimatu nie ma, to po prostu jakaś denna historyjka w świecie Beetlejuica z nim gdzieś przemykającym po ekranie. Nie wiem na ciula oni ruszali ten film, toć to niewypał
10lat temu Burton nie nadużywał lampy colorspike i efektów nie robili mu ludzie z Netflixa, dawać WynCYJ tych neonów, poświęćmy im fioletem po ryjkach teraz zielenią, znowu fioletem, kicz. Jedynym reżyserem, który używa tego ze smakiem jest Refn, tutaj mamy odpust.