PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655222}
6,3 42 tys. ocen
6,3 10 1 41949
5,6 59 krytyków
Beetlejuice Beetlejuice
powrót do forum filmu Beetlejuice Beetlejuice

Ostatnimi laty jest wow na kontynuację oraz remake,hitów kinowych lat 80/90,był Książę w Nowym Jorku,Gliniarz z Beverly hills,Księga dżungli,czy ostatnio nowy Twister,oraz wiele innych.
Wszystkie kontynuację po latach łączyło jedno kompletna obsada z oryginału,jednak szkoda że tutaj się nie udało tego zrobić,mianowicie główni bohaterowie Baldwin i Davis,super byłoby ich ponownie zobaczyć,co do Alec,a to proces i śmiertelny postrzał z 2021 na pewno się do tego przyczynił bo przed tym wydarzeniem był nadal bardzo aktywny zawodowo, Davis natomiast gra w najnowszym horrorze"Mrugnij dwa razy"
Jeśli chodzi o film na pewno obejrzę na pierwowzorze się wychowałem miał genialny klimat,w tamtym czasie film się bardzo wyróżniał pod względem efektów i klimatu,jednak nie podoba mi się że znowu jest tylko opcja napisy i dubbing,nie mogę pojąć dlaczego w ostatnich latach praktycznie każdy gatunek filmowy daje filmy z dubbingiem i to PG-13 co oznacza że później gdy film będzie ogólnie dostępny to również nie będzie lektora,jak w przypadku Twisters, nowej Godzilli czy Deadpool 2,3 jednak zobaczę choć przeczucie i doświadczenie podpowiada mi że na bank produkcja,nie dorówna swojemu poprzednikowi,bo to że go przebiję to w ogóle nie biorę pod uwagę.