Beetlejuice beetlejuice ma jeden ogromny minus nie ma Alec aBaldwin a i Geeny Davis, hm a poza tym wszystko ok ,jest Danny de Vito he ( nie spodziewałem się że będzie a to wróg Batman a a Keaton to Batman) sandworm spoko lepsze efekty niż w 1 ale klimat jedynki wygrywa jest bardziej straszny,ale w drugiej części jakiś morderca został wrzucony do piekła przez beetlejuice a no i Monica Belluci nieodwracalne nie wielu ludzi wie o tym brutalno mega chorym filmie w Cannes był; ) eh ta burżuazja, czemu chciała być w tym filmie hm czuła że będzie dużo ludzi oglądało, tak samo defoe Whiliam też wiedział że dużo ludzi obejrzy w kinie, Ryder spoko Mama Ryder też, mąż niestety połowa ; ) rekin , hm Chucky beetlejuice i trainspptting faza hehe podobizny , nowy facet Ryder hm eh niech będzie, beetlejuice spoko ale fakt z jedynki bardziej creepy mimo że do piekła mordercę wrzucił w dwójce, hm może pójdę drugi raz eh może na dubbing ale raczej nie bo strata kasy, w tbg jeszcze Anime nie było nigdy nie wiem czemu w kinie muszę aż do stalowej jeździć, obejrzę następny razem jedynkę a później pójdę do kina na dwójkę mam na VHS z kanału Wisła, tyle dziwne że napisy końcowe nie były do końca,muszę opiepszyc bo płace za to i siedzę do ostatniej literki słowa