Tak jak w temacie, zastanawia mnie pewien szczegół. Niby drobiazg ale istotny. Mianowicie : Co stało się z Basieńką i Adasiem. Wszak mieli w w swoim domu spędzić po śmierci 125 lat...Ciekawe jak wytłumaczą ich zniknięcie...o ile wytłumaczą
Zgadzam się,dodatkowo bardzo fajnie byłoby znów razem zobaczyć Baldwina oraz Davis,chociaż jedynkę przyćmiła gra aktorska Keatona ukradł film,to jednak ich duet był zagrany super,było widać,ze świetnie im się współpracuję.
Właśnie zadałem to samo pytanie. Strasznie mnie to meczy. Wiem, może to przez aktualna sytuacje Alec Baldwina, ale jest Pani Geena Davis. Jest dalej olśniewająca, a jej tam nie wrzucono.
No właśnie brak Baldwina jest jasny biorąc pod uwagę jego sytuacje ale szkoda że nie zaangażowali Geeny Davis chociażby do epizodu. Mogłaby spotkać Lydie w zaświatach. Wiem ze duchy się nie starzeją ale Geena w „Blink Twice” wyglada tak dobrze że odmłodzenie jej cyfrowo to byłby pikuś.
Lydia mówi do córki, że się wynieśli ze strychu, ponieważ they found a loophole and moved on. Na to córka: How convenient! Nie wierzyła oczywiście w istnienie Barbary i Adama.