Z daleka śmierdzi mi dziadowskim filmem o tępych małolatach.Oczywiście wszystko okraszone beznadziejnym aktorstwem,muzyką disco polo i "jakże poruszającym problemem głównyh bohaterów". 1/10 Niższej noty niestety dać się nie da,choć chciałbym.
jak mozna wypowiadac sie na temat filmu ktorego sie niewidzialo? okropnie żalosne. moze i ten film nie reprezentuje wysokiego poziomu, ale Twoja wypowiedz tym bardziej
Guru znajomości fabuły filmu bez jej znajomości. Sama nazwa tego filmu przecież opowiada ten i jeszcze kilka filmów. Trochę mnie denerwował ten film bo przedstawia debilizm. | a_kwitek pewnie ogląda pewnie same profesjonalnie wykonane filmy, bez żadnej ściemy i bez dziwnych tematów, które nie są dramatami i innymi gównami pochodnymi, z nazwami popularnymi jak tego serialu, który ma już 6-tysięczny odcinek w tvp1. XD Idioci, wszędzie idioci.
Czas honoru przyrównując do tego gówna właśnie pokazałeś/aś jaki poziom reprezentujesz.Mimo,że od 4 sezonu CH pikuje w dół to nie rozumiem jak serial o przeszłości naszego kraju możesz w ogóle zestawiać z tym szajsem o puszczalskiej małolacie.
Film jest głupi, nie podobał mi się, okej, ale nie oglądałeś go i wypowiadanie się w taki sposób na temat czegokolwiek bez wiedzy jest absurdem. Zastanów się nad sensem tego co piszesz. Chodzi mi o to, że możesz mnie brać za kretyna, bo mnie nie znasz i bo odpowiedziałem negatywnie na Twoją wypowiedź. Pewnie niewyżyty byłeś jak pisałeś pierwszą wypowiedź :D
@a_kwitek: Wytrzymałem 40 minut filmu tylko dlatego, że był puszczany w plenerze i była piękna pogoda. Okropny "film", który mogę skomentować jedynie w ten sposób: http://www.youtube.com/watch?v=C38QQv1MjD8&feature=youtu.be&t=26m43s
Jak można wypowiadać się na temat filmu nie oglądając go. Czasem mało interesującą historię można przedstawić w ciekawy sposób. Poza tym, film to także dźwięk, zdjęcia, gra aktorska itp. Nie bronię Bejbi blues, może być kiepskim filmem, ale wypowiadanie się na jego temat bez znajomości filmu jest nierzeczowe, wynika raczej z uprzedzeń. To po prostu nie ma sensu. Tyle w tej sprawie, w dalsze dyskusje nie będę się angażował.