PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72107
2,9 31 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

Zmarnowany czas a tak nastawiałam się mocno na ten film,że
może nie zawiedzie a ledwo co dotrwałam.Nuda jak nic.Żenujący obraz.
Akcja szybka,wszystko jakby 'płytkie i sztuczne'.Leci hop siup i nazywa
się to prawdziwym,kontrowersyjnym obrazem.Co to za 17-letnia dziewczyna,nazywa się
matką,,dziecka użycza sobie jako coś modnego,przedmiot,zabawke.Miałam ochote
zwyczajnie,przyłożyć tej młodej...nosz kurde.Nie wiem,film
nie przypadł mi do gustu,nie spodobał mi się.Miernota i tyle.
Koniec krzandolenia.

Brawo dla tych co dotrwali.
Ocena 2.Ale i to chyba zbyt wysoko...
Jeszcze tak się nie rozczarowałam w życiu.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3
Omen_Girl

Nie tylko Ty miałas ochotę jej przywalić.Te durne dziewuszysko wkurzało mnie od pierwszej sceny.

Pyskata_Blondynka

Miło,że nie jest się samym na tym świecie.._.'

ocenił(a) film na 6
Omen_Girl

A czego sie spodziewalas w filmie o nieodpowiedzialnej nastoletniej maatce? Miala byc kochajaca i troskliwa? Zauwazylam,ze ludzie nie mysla logicznie. Dziwia sie,ze w filmie fantasy sa niestworzone rzeczy a tu mamy przypadek oburzenia na zla matke w filmie oo zlej matce:) Eh co tu komentowac. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 5
Martalu

pewno kazdy z nas sie spodziewał ze ta mloda mama bedze miala chociaz odrobine rozumu ...bo wedlug mnie to ona jakaś chora psychicznie była...tak czy siak najgorsze jest to ze po swiecie chodza takie potwory a niewinne dzieci cierpią ....

Martalu

Przynajmniej,że inaczej pani Rosłaniec to zrealizuje.
Zwiastun w telewizji przykuł moją uwagę,myślę sobie 'może nie będzie takim gniotem,kto wie?'
Ch*lera jasna.No ale czego oczekiwałam...meh.

Omen_Girl

film ze strony technicznej nie jest zly trzyma poziom. Akcja ze laska rozbi sobie dziecko bo to takie modne coz glupie ale prawdziwe nie stety. Bohaterka to jeszcze pustak bez własnej wartości zasad moralnych czy nawet rozumu czy odrobiny empatii. Nie mam juz 19 lat nie byłam i jestem dojrzala na bycie matka nie wiem czy kiedy kolwiek będę ale dziecko nie jest torebka czy dodatkiem do ciuchów. Ja bym kazdej nastolatce kazała brać antykoncepcje z przymusu rozumiem pociag seksualny ale na litość boska dziecko to mini człowiek który czuje , a jej bym bala sie psa czy rybki nawet pod opieka zostawić.

kat8

Naprawdę nie znam przypadku takiego iż 17-letnia g*wniara za przeproszeniem sprawia sobie dziecko
'bo to przecież w modzie,że będzie przez to cool czy co'.Wtf? Jedno mi się to słowo nasuwa.Przecież to żenujące.
Gdzie ona miała pojęcie o wychowywaniu dziecka? Sama potrzebowała chyba pomocy ze sobą.Bo
'przecież chciała kogoś mieć do kochania'.Ale przecież dziecko nie było jakimś przedmiotem czy co.
Zabawką. Nie wiem co to miało wnieść niby: no smarkuli powinno się oberwać,wystarczająco.

ocenił(a) film na 1
Omen_Girl

Zgadzam się, dotrwalem do konca bo byłem z dziewczyną w kinie, ale jedno co moge powiedzieć to... Film to straszna sraka i z tego gówna się przez tydzień nie szło domyć -.-

kardas

A pieniądze w chór,w błoto tylko.Człowiek głupi i tyle.