PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72107
2,9 31 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

Według mnie film zasługuje na większą uwagę. Chwilami rzeczywiście jest nudnawy, ale
przynajmniej pokazuje realia.

ocenił(a) film na 4
NastoletniKrytyk

Realia , jakie realia ? Ten film to science fiction i fantastyka brakuje tylko latających smoków ziejących ogniem i predatora biegającego po mieście. Jest beznadziejne nagrany , aktorsko gorzej niż Moda na sukces. Muzyka ? muzyki w tym filmie nie ma także nawet nie ma o czym pisać. Rosłaniec powinna dostać dożywotnego bana na kręcenie filmów.

bzykus100

Realia np. tępych gówniar które na zabój chcą mieć dzieci, bo to jest modne, młodzież jarająca jointy i nie potrafiąca się zachować. Lubię takie filmy, więc być może dlatego mi się spodobał ;)

ocenił(a) film na 4
NastoletniKrytyk

Odpowiedz mi szczerze czy znasz jakąkolwiek gówniarę , która zrobiła sobie dziecko z własnego widzimisię ? Ten film nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Jego fabuła jest tak prawdopodobna jak fabuła "Dlaczego ja?".

bzykus100

Widać, że za mało widziałeś na własne oczy. Bez obrazy. Mam nawet kumpelę, rok starszą która miała dziecko w wieku 18. Pochodzę z podobnego środowiska, dlatego lubię film typu Galerianki lub Bejbi Blues bo wiele zobaczyłem na własne oczy mimo krótkiego czasu w jakim żyję.

ocenił(a) film na 1
NastoletniKrytyk

skoro takiś życiowy i obeznany to po co Ci oglądać to jeszcze w filmach. Jeśli pochodzisz z takiego środowiska, to szczerze i bez kpiny życzę Ci, żebyś się z tego wybił. Chociaż nie wiem co robisz na Marsie

ocenił(a) film na 6
bzykus100

zgadzam się:)

ocenił(a) film na 2
NastoletniKrytyk

fakt, myślę że to ma wiele wspólnego z rzeczywistością, takie rzeczy serio dzieją się w Polsce, jednak wykonanie filmu, pewne sceny wręcz absurdalne, pewne całkowicie niepotrzebne, utrudniały mi osobiście oglądanie tego filmu i naprawdę czekałam aż wreszcie się skończy...