PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72107
2,9 31 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

Naprawdę chora osobowość głównej bohaterki przeraziła mnie. Osobiście mam wielką nadzieję,
że takich matek nie ma, lub zdarzają się naprawdę rzadko.

PannaNikt92

Jest ich dużo, miałem taka dziewczynę, nie życzę nikomu i pozdrawiam głupiutką...

potek2000

cóż, szczerze współczuję.

ocenił(a) film na 6
PannaNikt92

To jest niestety typowe młode pokolenie,ubrane w jakiś emo styl,teraźniejsze małolaty częściej mające penisa w ustach niż truskawkowego rożka.

Szozu

to nie zmienia faktu, że to zjawisko jest przerażajace. Tak btw, to nawet wysoką ocenę dałeś filmowi :)

ocenił(a) film na 6
PannaNikt92

Mi to co się działo w tym filmie niezbyt się podobało ale sam film prawidłowo obrazuje co się dzieje jak dzieci mają dzieci ta oldskulowa otoczka też dodaje takiego jakby uroku,nie jest to jakieś monumentalne dzieło,temat znany,pokazywany masę razy tu podany w trochę innej stylizacji i dlatego dałem 6/10

ocenił(a) film na 5
PannaNikt92

fakt, dziewczyna była nieodpowiedzialna, ale jej matka jeszcze bardziej

beciami

zgadzam się jak najbardziej, bo która matka zostawia córkę z dzieckiem samej sobie, bez środków do życia, do tego podrywając jej chłopaka. całkowita patologia.

PannaNikt92

w filmie matka dała jej mieszkanie i numer konta, na które miała co miesiąc przesyłać pieniądze. A że kochana córeczka wydawała pieniądze na szmaty i narkotyki, to już inna sprawa.

g6_mariusz

zauważ, że matka powiedziała, że będzie przesyłać jej pieniądze, ale tego nie robiła, bo przecież nie wyjechała nawet z Polski...

PannaNikt92

To prawda, też mnie to przeraziło, ale niestety patrząc na to co się dzieje, to stwierdzam z przerażeniem, że takich głupich matek nie brakuje...