Niech się Pani puknie w głowe i nie kręci więcej filmów, to jest profanacja. Za pieniądze
zarobione na frajerach chodzących na Pani filmy do kina, niech kupi Pani sobie dobry aparat i
założy interes fotografa. Może robienie zdjęć do dowodów i paszportów Pani wyjdzie. Takim kinem
chcę sie rzygać, jestem fanem kina a dzięki takim filmom obrzydza mi Pani kino. Mam nadzieje, że
to ostatni film od tej reżyserki, bo naprawdę szkoda mi ludzi którzy tracą kase i czas na to ścierwo.
Film zobaczyłem przypadkiem. To jest kompletne zeero, trudne sprawy w dłuższej wersji. Miał ktoś
z was odruchy wymiotne oglądając to coś ?
W dodatku chciałem dodać, iż to najgorszy film polski jaki widziałem od czasu filmu "Gulczas a jak myslisz" . Kac vava nie oglądałem jak co. Montaż jest na poziome 1/10 , narasta napięcia i nagle dupa nie ma sceny, i tak kilka razy. Film w ogóle nie porusza, nic nie ma dobrych stron na każdym elemncie jest tragedia. Chciałem dać 3 ale jak zobaczyłem koniec filmu to zmieniałem na 2. Teraz bd cały dzień chodził wkurzony, że zobaczyłem to coś. Wszystko jest przerysowane, plastikowe a wręcz infantylne. Nie polecam nikomu nawet ludzia co nie wymagają czegokolwiek od kina. Kieślowski się w grobie przewraca :(