PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72107
2,9 31 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

Bardzo dobry film! Katarzyna Rosłaniec porusza tematy tabu. Może się to komuś nie podobać, ale tak się dzieje w różnych domach. Czy to "Galerianki", czy Bajbi blues" - tak się dzieje i Rosłaniec ma odwagę to pokazać. Jest to film adresowany do dorosłych i naprawdę warto go zobaczyć. Młodzież zaśmieje się kilka razy, wyjdzie z kina, powie, że głupi film i wstawi 2 na filmwebie. I wiadomo skąd taka niska ocena ;)

ocenił(a) film na 1
darecki77

Przecież artagasamazis i snajperov to ta sama osoba! Zobacz kiedy zostalo zalozone konto snajperv........ Laska jest zalosna i ma nierówno pod sufitem. Nie dawala sobie rady w dyskusji z "thomas_4" ktora mozna tu przeczytac wiec skrytykowala go z swojego drugiego konta snajperov. Przypatrz sie uwaznie na sposob pisania oraz w jaki sposob oba te konta zachwalaja i tlumacza film. Jestem pewny ze snajperov to drugie konto tej zalosnej artagasamazis. Tamta tez pisala ze wie jak to wyglada itd, te same argumenty bo pisala je ta sama osoba.

ocenił(a) film na 8
bandzior99

hahhah. Żałosne. Mam jedno konto na filmwebie - łatwo to sprawdzić. Że też musicie zniżać się do teorii spiskowych by bronić swoich argumentów. Sorry, wy nie argumentujecie ... tylko cały czas snujecie swoje teorie.

ocenił(a) film na 1
artagasamazis

a kiedy ty argumentowalas? ty jedynie bronisz film tekstem "porusza wazny problem" no i do tego zakladasz jeszcze sobie dodatkowe konta. laska jestes daremna bo ten film to szajs:)

ocenił(a) film na 8
bandzior99

Mam jedno konto na filmwebie i łatwo to sprawdzić - poproś modów o sprawdzenie. Jesteś taki żałosny, że nie wiem czy śmiać się czy płakać. Pełna żenada.

ocenił(a) film na 1
artagasamazis

Nad soba moze zarowno i płakac i smia sie pani "wiele kont" :D

ocenił(a) film na 10
bandzior99

<grab popcorn> owszem zalozylem konto bezposrednio po obejrzeniu filmu. nigdy wczesniej nie czulem potrzeby wypowiadania sie na filmweb, mimo ze raz na jakis czas tu bywalem. w okol filmu jest sporo zamieszania na forum <grab popcorn> ze az milo poczytac takich ludzi jak wy xD

ocenił(a) film na 1
snajperov

Popatrz, ja mam podobnie:) Tylko akurat mi nikt za to nie płaci:)

marta313

Film wywołuje mieszane uczucia, ale jak najbardziej godny polecenia

Teocokacytyl

Zgodzę się i nie rozumiem powyzszych, którzy nie dostrzegają ani przesłania filmu, nawet nie przesłania, co problemu ludzkiej natury, bo film to nie kazanie w kościele...

ocenił(a) film na 1
anusia007

ahahahaha, sorry ale musisz miec malo lat skoro uwazasz, ze ten film niesie ze soba jakies przeslanie.

bandzior99

dziękuję za komplement///

bandzior99

a Twoim zdaniem ten film jest tylko do bezmyślnego obejrzenia?

ocenił(a) film na 1
Teocokacytyl

Nie mówią o bezmyślnym oglądaniu lecz o bezmyślnym filmie:)

bandzior99

niesie przeslanie ze zamiast usuwac ciazei wydawac pieniadze zawsze mozna wlozyc do szafki na dworcu . sry za spoilerowanie

ocenił(a) film na 1
juliett9

dobre:D

ocenił(a) film na 10
marta313

Mnie film się podobał.Wyszedłem z kina,i na prawdę do teraz myślę o tym filmie,bo czuję w sobie taką pustkę...
Film mną porządnie wstrząsnął,i długo o nim nie zapomnę.
Mimo to że koledzy zareagowali jak zareagowali czyli po prostu bez większych emocji,do mnie chyba przesłanie dotarło :)

Siteboy1997

Pustkę czujesz? Po czym niby? Hmm... nie wiem co do Ciebie dotarło, bo ja przesłania żadnego nie widziałam tam, więc chyba koledzy zareagowali trafniej.

ocenił(a) film na 1
Siteboy1997

Dzieciaku, jak ty czujesz pustke po tej szmirze to boje sie myslec co bedziesz czul gdy w koncu obejrzysz jakis dobry i poruszajacy dramat. Mam nadzieje, ze sie wtedy nie potniesz......

ocenił(a) film na 1
marta313

Hej, klakierzy, jakie teraz sa stawki? :)

lolobarolo

Cały czas klakierzy. Masz nieźle zryty beret.

ocenił(a) film na 1
Mowiacy_do_reki

Trzeba miec zryty beret, zeby sadzic, ze post marty313 to nie jest efekt taniego, nieudolnego PRu

lolobarolo

Haha, trzeba mieć zryty beret, żeby pod jednym filmie cały czas wszystkich od klakierów wyzywać, bo się im film podobał, a komuś nie. Nieudolny PR? Co za słownictwo.

ocenił(a) film na 1
Mowiacy_do_reki

Zal mi cie

lolobarolo

Nawet po polsku nie potrafisz pisać. Całemu świat żal ciebie.

ocenił(a) film na 1
Mowiacy_do_reki

Gdybys nie byl za glupi, by byc w stanie zapracowac na smartphone'a lub tableta, to wiedzialbys, ze pisanie na nich z polskimi znakami do najwygodniejszych i czasowo efektywnych nie nalezy. Z reszta po co ja ci to tlumacze, skoro w osrodkach dla psychicznie chorych pewnie pacjentom niecwolno trzymac takich rzeczy. W ogole to po co komus tamiemu jak ty... Nikt cie nie kocha, nikt cie nie lubi , wszyscy smieja sie z twojej glupoty, jedyna radoscia w twoim marnym zyciu jest trzepanie do reki.

lolobarolo

Uuulala. Bogacz się znalazł. Smartfon. Jak na razie to ty się głupotą popisałeś, a to oznacza, że właściciel smartfona mądry być nie musi.
Cóż za wywyższanie się. Ma smartfona, ale się popisał. Frajerze, niektórym niepotrzebny jest smartfon, bo po co? Takie żałosne typki kupują sobie, bo muszą się poczuć lepiej i mieć nowość, żeby mówić, ha, patrz jakiego mam smartfona.
Czyli wychodzisz na spacer, żeby skorzystać ze smartfona? Dobrze, że przypomniałeś o swojej chorobie.
Jak mnie? Ale to, głupi gnomie, udowadniasz, że jesteś chorym psychicznie frustratem? Ja zaczepiam innych bez powodu? Ty, więc lepiej przestań się ośmieszać. Nie wiem, po co robisz z siebie świętego, skoro wiadomo, że jesteś dnem.
No właśnie, nikt cię nie kocha, nikt cię nie lubi. Ładnie się podsumowałeś. Stąd biorą się twoje kompleksy, które leczysz w necie. Czy ja kogoś zaczepiam? Nie, więc z jakiej racji to piszesz? Bo jesteś żałosną istotą człowiekopodobną, która nie ma jak bronić swojego chamstwa i wieśniactwa?
Haha, z mojej głupoty? Co jest moją głupotą? Że postawiłem się frajerowi, który ma problemy psychiczne i zaczepia innych bez powodu? To z ciebie wszyscy się śmieją. Skoro lubisz trzepać do ręki, to tój problem.

ocenił(a) film na 1
Mowiacy_do_reki

Oho, ale cie ponioslo! Widac drzemia w tobie wielkie poklady frustracji. Czekam na twoj kolejny wywod, prymitywny abderyto :) Pokaz na co cie stac, muszczu zenujacej riposty!

lolobarolo

Naprawdę, mnie poniosło czy ciebie w poście niżej? Nie moja wina, że czytanie kilku linijek sprawia ci trudności. Biedactwo. Kreujesz się na takiego ćwierćinteligenta, ale jedyne, co potrafisz powiedzieć przy dłuższej wypowiedzi, to odwracanie kota ogone, bo boli cię treść. No tak, nie masz argumentów i jak odpowiedzieć, więc majaczysz. O i nawet prymityw nazwał kogoś prymitywem. Abderyta, ale lans. Jak na razie to ty nie błysnęłaś ani jedną ciętą ripostą. Haha, dobre, a kto tu się frustruje, popatrzmy na posty, kto nie wytrzymał i wpadł szał? Kto zaczął obrażać rodziców i mówić o aborcji? Haha, a to kabaret. Frajer, który wpadł w szał wmawia to samo innym. Dobre, będę miał ubaw.

ocenił(a) film na 1
Mowiacy_do_reki

Juz pomojajac to, ze sam zrobiles blad i zjadles "u", glupi gnomie :)

lolobarolo

Haha, głupi gnomie, to jest pomyłka, a ty poprostu nie umiesz.

ocenił(a) film na 1
Mowiacy_do_reki

Zalosny jestes... Pomylka o bylo to, ze twoja stara cie nie wyskrobala

lolobarolo

ooo i debil pokazał swój poziom. Co jak co, ale są pewne granice. Nigdy bym czegoś takiego nie powiedział, ale niektórzy są dnem i tym się szczycą. Gratulacje. Myślałem, że niżej nie da się zejść, a jednak. Totalny prymitywizm zawsze wyjdzie z totalnego prymitywa.

Mowiacy_do_reki

hahaha ale cię pocisnął! jaka łajza z cb nieudolna ! nie potrafisz się nawet poprawnie wysłowić ! nie no polew na maxa! xDDDDD taki hejter jak ty zawsze zostanie zgładzony!

Heller1304

Haha musiałbym być tobą, żeby być nieudolną łajzą i latać jak ty za kimś na filmwebie. Mam z ciebie polew. Ośmieszasz się totalnie.
XDDDD
Hejterem jesteś raczej ty. Ja nie muszę za tobą latać, żeby uspokoić nerwy. Dziecko neo.
Fajnie, że niewiele muszę pisać, skoro przytakujesz takiemu prymitywowi.
Ja przynajmniej potrafię zacząć zdanie od wielkiej litery i kto tu nie umie się wysłowić.

Mowiacy_do_reki

haha i kto to mówi ! Co za kretyn sprawdź poprzednie posty i zobaczymy kto za kim latał !

Heller1304

To sprawdźmy, kret...ynku. W porządku. Dawaj. Haha, i kto to mówi to raczej do ciebie.

Mowiacy_do_reki

dawaj ciśniemy frajera!!! :D weź weź weź!

Heller1304

11 lutego, a to ci dobre. Prawdziwy troll i hejter z krwi i kości. Od urodzenia. Kto ci przekazał te geny? Pan słowniczek zapomniał słowniczka. Powtórzenia? Pani od polskiego nie będzie zadowolona. Frajer? Wow, co za słownictwo. To to wyzywanie, o którym pisałeś?

marta313

jesli to jest bardzo dobry film to w takim razie galerianki to mistrzostwo. Tez pokazuje "tragedie" jednak nie jest az taka tragedia jak ten szajs blues. scena dyskotekowa z dj demolka to jakas kompromitacja, sam koniec powinien byc najlepszy i zaskakujacy . rzeczywiscie zaskoczyl. Doszlam do wniosku ze glowni bohaterowie sa niepoczytalni. Bohaterka od poczatku wiadome ale bohater po tym wszystkim co sie stalo on chce z nia drugie dziecko i to jeszcze w wiezieniu czy tam poprawczaku? WTF? az brak slow....po raz pierwszy zalowalam moich 22 zl

ocenił(a) film na 1
juliett9

Ja wydałem 17 zł i tez żałuję:( Kurde, a moglem iśc na "zycie pi":(

ocenił(a) film na 7
marta313

Aż dziw, że ludziom się tak nudzi, że poświęcają tyle czasu na prowadzenie bezsensownych kłótni i ubliżaniu sobie nawzajem zamiast wyrazić po prostu swoje zdanie na temat filmu. Pierwszy raz się wypowiadam na forum bo aż mnie zatkało jak zaczęłam czytać co tu jest nawypisywane;| szkoda, że nie skupiliście się na ocenianiu obrazu tylko samych siebie na wzajem tak naprawdę.

ocenił(a) film na 8
marta313

Zdecydowanie zgadzam się z Toba:) Mam te same odczucia czytając niektóre komentarze choćby w tej dyskusji.