PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72107
2,9 31 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

Scena końcowa

ocenił(a) film na 6

Witam. Chciałbym poruszyć dwa tematy odnośnie filmu. Po pierwsze: scena końcowa. Jak
interpretujecie to zaskakujące zakończenie? Sprawa druga to scena, w której główna bohaterka
podcina sobie żyły. Po chwili akcja toczy się dalej, jakby nic się nie stało. Oglądałem film w domu,
a nie na dużym ekranie, dlatego zastanawiam się, czy nie miałem do czynienia z wersją
reżyserską.

nueson

tez tego nie rozumiem

nueson

Po podcinaniu żył akcja toczy się dalej, a dziewczyna ma zabandażowane nadgarstki. A co do końca filmu to popęd seksualny małolatów bierze górę nad zdrowym rozsądkiem :| Film tragedia :/

dzastelot

czemu tragedia?

Rockman92

Ani on mnie nie porwał, ani jakoś nie zadziałał na mnie zbytnio :| Nuda, nuda, nuda, nuda. Tak samo jak galerianki :| Szału nimo :|

użytkownik usunięty
nueson

Tak akcja toczyła się dalej.Ja tego filmu nie zrozumiałam.Czyli skoro to jest Komedia to mam rozumieć, że według reżyserki końcówka jest śmieszna?Też ktoś się nad tym zastanawiał?

ocenił(a) film na 7

Jaka komedia?!? Dramat. Koncowka swiadczy tylko o niedojrzalosci psychicznej obojga mlodych ludzi. Nie zdaja sobie sprawy z tego, co odyebali i, myslac ze skoro sie nie spisali jako rodzice, jako dorosli, przy pierwszym dziecku, to pykna sobie drugie i tym razem sie poprawia. Caly film zreszta pokazuje, jak dzieci z...dziecmi sobie nie radza z rola rodzica. Zostawieni samopas odwalaja takie dramaty, ze glowa mala. Coz...Seks to nie rurki z kremem, dziecko to konsekwencje, a nie pluszowy misiek. I, jesli pamietasz slowa Natalii z momentu, kiedy juz nie daje rady z mlodym i rzuca w niego klockami - niestety, teraz trzeba zapierd...alac jak mlody zaplacze...

Generalnie, calkiem niezly film, moim zdaniem.

użytkownik usunięty
pooh77

A w takim razie przepraszam,ale przedtem pisało,że to komedia,albo mam jakies zwidy...Ale zgadzam się z twoją wypowiedzią

nueson

ja tam się smialam przy koncowce:D:D scena koncowa mnie rozwaliła..xD

nueson

dla mnie ta scena nie była ani troche smieszna tylko załamująca!!1 dziewczyna zostawiła swoje dziecko w torbie w jakiejs skrytce i zero wyrzutów sumienia zero jakiejkolwiek skruchy czy żalu po dziecku!!!! dla mnie to patologia w czystej postaci! a najgorsze w tym wszystkim jest to że takie dziewczyny - i chłopacy istnieją naprawde!!

dla mnie mocny film - ale jak ktoś wcześniej napisał - nie dla nastolatków- tylko cycki i sceny seksu ich interesowaly i tylko to zapamiętali po filmie;((((

dziecko to nie zabawka!!! a dla natalii antos to była zywa lalka;((