PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72107
2,9 31 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

Powiem tak, mimo ze zakonczenie było raczej do przewidzenia, sam przekaz filmu był naprawde
genialny 10/10.

Natomiast w filmie liczą się także inne rzeczy, np. próba dotarcia do widza, gra aktorska,
przedstawienie tematyki. To wszystko powoduje, że całego filmu nie można nazwac bardzo
dobrym.

Za całokształ daję 5/10

juliamkom

Zakonczenie filmu bylo niezrozumiale jak dla mnie . Jesli o gre aktorska chodzi to mozna miec duze zastrzezenia ,ale nalezy wybaczyc ,gdyz pol mlodych aktorow bylo pierwszy raz na ekranie . Jesli chodzi o tematyke ,duzo niezrozumienia

ocenił(a) film na 5
Pasterz21

o to chodzi, bo tematyka wcale nie byłaby taka głupia, gdyby była trochę lepiej zorganizowana

juliamkom

Zgadzam się

ocenił(a) film na 1
Pasterz21

No to mamy całkiem różne gusta, dla mnie ten film to kompletny niewypał i zmarnowany pomysł na film. 1/10

ocenił(a) film na 8
MessiLeo

film świetnie pokazał jak nasrane mają takie dzieciaki. przerażający. 8/10

ocenił(a) film na 3
juliamkom

Uwielbiam Polskie filmy i staram się ich oglądać jak najwięcej ale jak przychodzi czas kiedy oglądam coś takiego jak "Bejbi Blues" to mi ręce opadają.

Ciezko sie oglada ten film, co kilka minut sprawdzalem czy on sie zaraz skonczy bo byl uciazliwie nudny, w normalnych okolicznosciach bym go wylaczyl gdzies przy poczatku ale mam liste [sic!] filmów które musze obejrzec. Wiec usiadlem i sie meczylem. JAK MOZNA TAK POCIAC FILM? Za to powinno sie wsadzac do wiezienia. Takie ciecia niszcza plynnosc filmu. Staralem sie zrozumiec czemu tak to zostalo zrobione ale nie moge dojsc do zadnego rozsadnego powodu. A moze glówna bohaterka miala luki w pamieci? Nie wiem ale chyba nie.
Dlaczego relacje miedzy tymi bohaterami sa takie jakies nijakie? Rozumiem ze protagonistka miala depresje po porodowa ale dlaczego jej chlopak, ta cala marta, rodzice tego chlopaka, seba i reszta tych dziwnych ludzi, zachowywali sie tak jakby byli z innej planety?

Nie bylo zadnej muzyki która by byla godna zapamietania i za to duzy minus.

Nie polecam. Moze i temat wazny ale zapewne jest tysiace innych lepszych filmów poruszajacych ten sam problem.

ocenił(a) film na 5
juliamkom

Moja ocena jest taka sama ; ]