PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=404343}

Ben X

2007
7,3 5,2 tys. ocen
7,3 10 1 5165
Ben X
powrót do forum filmu Ben X

Nie przyszło by mi to na myśl, gdyby nie ostatnia scena, gdy Scarlite okazała się być jego iluzją, no ale w końcu w grze znajdowała się postać o takim nicku, a w dodatku gdy zabrano Benowi komórkę obejżeli jego wiadomość przesłaną przez nią, po tym jest scena jak ona odjeżdża pociągiem i nagle pojawia się ratując go przed pociągiem (według mnie od tamtej chwili jest iluzją, tym bardziej, że nikt oprócz Bena w żaden sposób na nią nie reagował) no i końcowa scena gdy gada do wyimaginowanej osoby (ta w której gada o koniu), w dodatku Ben już miał iluzje związane z nią, gdy zażył narkotyk i gdy grał w gre widział ją na łóżku.
Co wy o tym myślicie? Trochę mnie to ciekawi, no i gdyby tak było, było by to według mnie dużym plusem dla filmu.

ocenił(a) film na 8
oskaruniu

Oczywiście , że była iluzją ;) I masz racja co do momentu ratując go przed skokiem już była omamem.
Dziwne , że przy końcu się kapłeś ;> Ja zorientowałam się jak Ben wrócił do domu. Przecież ani nikt wtedy nie zapytał kim jest ta dziewczyna ani nikt się do niej nie zwracał w dalszych scenach czyli nie istniała ... Ubolewam nad tym , że Ben nie wyjęknął z siebie słowa na spotkaniu ^^ Pzdr