Takie dziwne pytanko ale muszę je zadać. Czy ktoś wie może czy będzie dostępna wersja, która nie jest w 3D? Może te wszystkie efekty są fajne ale ja wolę tradycyjny obraz. Ktoś może powiedzieć,że jestem staromodna. ;)
Widziałem w zapowiedziach Heliosa, więc na pewno będzie w wersji 2-D na klasycznych ukranach :]
Co masz na myśli "klasyczne ekrany". Bo ja to oglądałam na ekranie gdzie normalnie są wyświetlane zwykłe filmy a i tak było 3D.
A to teraz mnie zaskoczyłaś. Byłem głęboko przekonany, że wersja 3-D będzie tylko w IMAX i tym nowym ekranie w Multikinie z racji tego, że jest tam odpowiedni sprzęt - projektory i okulary :/
Zresztą w repertuarze iMax Beowulf figuruje pod tytułem "Beowulf - film w technice 3D", a w pozostałych kinach takiego dopisku już nie ma, więc sądziłem, że film będzie normalny.
Jak się prezentuje produkcja w trójwymiarze w klasycznych kinach?
Będzie normalny, spokojnie :-) każdy film z Imaxa jest tez dostępny w 2 wymiarach. Poprzedni film "ekspres polarny" jest w dwóch wymiarach, zwiastuny są w dwóch wymiarach, ja mam zawsze szyte garnitury w dwóch wymiarach itd.
pozdrawiam