PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=193460}
6,3 63 tys. ocen
6,3 10 1 63335
6,2 20 krytyków
Beowulf
powrót do forum filmu Beowulf

Takie dziwne pytanko ale muszę je zadać. Czy ktoś wie może czy będzie dostępna wersja, która nie jest w 3D? Może te wszystkie efekty są fajne ale ja wolę tradycyjny obraz. Ktoś może powiedzieć,że jestem staromodna. ;)

ocenił(a) film na 7
Esheveria

Widziałem w zapowiedziach Heliosa, więc na pewno będzie w wersji 2-D na klasycznych ukranach :]

chuck

Co masz na myśli "klasyczne ekrany". Bo ja to oglądałam na ekranie gdzie normalnie są wyświetlane zwykłe filmy a i tak było 3D.

ocenił(a) film na 7
Esheveria

A to teraz mnie zaskoczyłaś. Byłem głęboko przekonany, że wersja 3-D będzie tylko w IMAX i tym nowym ekranie w Multikinie z racji tego, że jest tam odpowiedni sprzęt - projektory i okulary :/
Zresztą w repertuarze iMax Beowulf figuruje pod tytułem "Beowulf - film w technice 3D", a w pozostałych kinach takiego dopisku już nie ma, więc sądziłem, że film będzie normalny.

Jak się prezentuje produkcja w trójwymiarze w klasycznych kinach?

chuck

Będzie normalny, spokojnie :-) każdy film z Imaxa jest tez dostępny w 2 wymiarach. Poprzedni film "ekspres polarny" jest w dwóch wymiarach, zwiastuny są w dwóch wymiarach, ja mam zawsze szyte garnitury w dwóch wymiarach itd.

pozdrawiam

chuck

Wygląda to całkiem nie źle. Ale ja nie jestem niestety zwolenniczką 3D. No i dalej jednak sądzę, że ten film byłby lepszy z prawdziwymi aktorami.