No coś Ty?? Jakie 3D? Przecież to się dzieje w średniowieczu, wtedy to jeszcze kolorów na świecie nie było i świat był czarno-biały! I wszyscy wtedy byli raczej mało czyści, mieli zepsute zęby i nie zmieniali bielizny - więc ja bym w pierwszym rzędzie nie siadał.. :)
Serwery mają bardzo pojemne, bez obaw, pomieszczą wszystkie drobne żarty. Atoli późniejsze "tłumaczenia" i "dyskusje" jałowymi będące - to już rzeczywiście śmieciuchy.
Pozdrawiam (też lubię Northen Exposure ;)
Z tego co wiem:) to film bedzie w wersji 3D w Krakowie tylko w KIJOW.CENTRUM (czyli byłym Kinie Kijów)..a reszta kin bedzie miec 2D..w IMAXie nie beda tego grac, przynajmniej w Krk.
Dzięki za info o Krakowie, ale słyszałam, że mają tam grać ten film tylko do 1 grudnia. Ciekawe czemu tak krótka. Z wczorajszej wycieczki do Warszawy wiem, że będą grać to w 3d w Multikinie w Złotych Tarasach. Wczoraj i dziś były dni otwarte na których można było zobaczyć zwiastun w 3d. Naprawdę efekty kosmiczne, a bas taki, że aż się podłoga częsła.
Dla mnie to jest po prostu CZYSTA KPINA!!! Teraz to się po prostu w******** na MAXIMUM!!! W trzech IMAX-ach w Polsce na pięć grają film...........Nie dość że IMAX 300 w Polsce nie było to jeszcze Beowulfa w Krakowie nie będą grać......co za PATAŁACHY!!!!!!!!
"Szanowny Panie,
Dziękujemy za przesłany list.
W odpowiedzi na Pańskie zapytanie pragnę przekazać, iż niestety z uwagi
na ograniczona ilość kopii Imax tego filmu nie było możliwe wprowadzenie go
na ekran krakowskiego kina Imax.
Z poważaniem"
Ale chujowo ;/ (nawet cenzorować mi się nie chce).......
hej, ale w Krakowie graja ten film w 3D w KIJÓW.CENTRUM al.krasinskiego 34- kupili cyfrowy sytem kinowy i maja teraz filmy w jakosci cyfrowej i 3D - to jest jeszcze lepsza jakosc niz w IMAX-ie....
wiec po co ten stres:)
film ten będzie na pewno wyświetlany od 23 listopada w 3D Kino IMAX w Katowicach, oczywiście w całości :)Niektóre sceny naprawdę powalają a jak dodać do tego 3D to już mistrzostwo
"Beowulf będzie największym projektem 3D w historii. Wejdzie na ekrany ponad 700 kin w całych Stanach Zjednoczonych w formatach IMAX 3D, Real D oraz Dolby 3D Digital Cinema."
I chyba nic więcej nie trzeba dodawać prawda? ;)
Widzialem to wczoraj... wersje 3D... jezusicku.. too jest mistrzostwo... ogladanie tego filmu w 2D to zbrodnia i w ogole nie powinno byc takiej opcji...dlatego tezszczerze zachecam do ogladania ale tylko w 3D... (film widzialem w Portugalii dlatego niewiem jak wyglada sprawa w Polsce teraz)
A wiecie może, czy będzie możliwość obejrzenia tego filmu gdzieś na początku grudnia w Arkadii w wersji 3D?
ja pierdole niewiarygodne że stac was na wycieczki do Portugali,Rosji czy Francji a nawet imoże Wenecji zeby obejrzec film 3D noja pierdole dziecinada.wszyscy akurat są z zagranicy i sie jeszcze chwalą (widac że kłamiecie),wycieczki se robią a robic nima komu.Żal.pl
Film w IMAX jest w 3D. Podejrzewam ze w kazdym IMAX'ie, bo w Katowicach leci w 3d czego jestem pewien
w Warszawskim IMAXie seans trwa 114 minut i cały film jest w 3D, włącznie z końcowymi napisami;) w 3D jest także w IMAXie w Łodzi i w Katowicach... nigdzie indziej;) w Arkadii napewno nie będzie bo tam nie ma IMAXu, tylko CC, więc trzeba się wybrać na Sadybę;)
Poleźliśmy wczoraj wieczorem. Wrażenia... 3D jest świetne, nie ma co się rozpisywać - trzeba to zobaczyć. Od strony technicznej ciężko znaleźć minusy. Jednak fabuła miałka, bezbarwna... kiszka. Gwiezdny pył (w/g mnie ta sama półka) był o niebo lepszy.
Co do samego kina... byłem na Sadybie. Salę otworzono po wyznaczonej godzinie. Tłum stał w ścisku przed drzwiami (jakieś nachlane czereśniaki komunikujące całemu światu, że już po czasie). Później na sali... przesada w drugą stronę - wieje zimnym po nogach. Dobrze, że kurtek nie zostawiliśmy w samochodzie. Pełnię braku profesjonalizmu osiągnięto nie sprzątając sali po poprzednikach. Buty lepiły się do podłogi, na którą ktoś rozlał colę. Więcej tam nie pójdę.