Właśnie wróciłam z kina. Nie jestem zwolenniczką filmów w 100% stworzonych techniką komputerową ale ten jakoś przełknęłam ze względu na tematykę. Ktoś wcześniej napisał, że jako film aktorski byłby lepszy i w zupełności się zgadzam. Akcja taka sobie, natomiast muzyka jak dla mnie idealna. Może nie mam zbyt wygórowanych oczekiwań ale myzyka w tym filmie stworzyła niemal perfekcyjny nastrój nawiązując do starożytnej sagi krajów Północy. Zarówno fragmenty śpiewane podczas filmu jak i piosenka i melodie końcowe jak dla mnie wypełniły wszystkie braki spektaklu. Polecam wszystkim ścieżkę dźwiękową, jest niesamowita (jeśli ktoś lubi taki klimat).
Pozdrawiam.
Czy przypadkiem Beowulf nie ma miec premiery 23? Jeśli tak to jakim cudem już go widziałeś w kinie?
;) Może dlatego, że siedzę w Anglii a tu premiera była jakoś 17 (o ile dobrze pamiętam). ...To jadna z zalet przebywania za granicą. :)
A chyba,że tak.Mój błąd.Ja niestety musiałem czekać do 23, ale było warto.Beowulf wbił mnie w fotel po wzgledem animacji, nuzyki i fabuły.
Szczęśłiwi Ci, którzy widzieli Beowulf wcześniej.