Tragedia!!! Nudno jak cholera! Po raz 1 chyba chcialam wyłączyć telewizor i iść spać. Skomplikowany niesamowicie, a przynajmniej dla mnie. No jednym słowem, DNO... Zapowiadał się nawet fajnie tytuł przerażający, początek filmu zachęcał, ale potem sie jakoś "wieśniacko" zrobiło!
Mam prośbę, mogłabyś mi pokrótce opowiedzieć ten film? Bo wpadłem na niego w połowie trwania, później oglądałem przez lewe ramię i to też niezbyt uważnie, a jak się odwróciłem to były już napisy końcowe. Nie chodzi mi o cały film, a raczej o to, co się stało na końcu, z góry dziękuję.
Ta Chloe poszła spać i otwierające drzwi ją obudziły, ale tam nie było nikogo, a na korytarzu spotkała tego najstarszego faceta czyli Brayana. On ją uspokoił i gdy ją kładł spać to sie zaczął do niej dobierać, ale zaraz ona zasnęła. Gdy się znowu obudziła zeszła na dół a tam znalazła taśmy, które ci faceci z tego domu nagrywali(obmacywali i kazali się rozbierać róznym dziewczyną). Była tam też taśma z Chloe. Potem obudziła się gdzies w piwnicy, a ten Brayan ją przykół kajdankami do łóżka. Cała rodzina była w to zamieszana oczywiscie (oprócz tej dziewczynki głucho niemej). Potem ta dziewczyna zawiadomiła policje poprzez taki list, ale kiedy policja przyjechała to ten syn i ojciec pakowali w worku Chloe (bo nie chciala nakręcic z nimi filmu) . Poetm sie tam policja zjawila i wszyscy byli szczęśliwi. hehe A na sam koniec była najlepsza akcja. Okazało się że ten facet co do niej wysylał głuche telefony to był jej ..........UWAGA.......... przyjaciel!!!!!!!!!!!!!!! ten co był na początku filmu. Ale nie masz czego żałować bo było nudno jak cholera.