PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10031928}
7,2 2,9 tys. ocen
7,2 10 1 2914
6,7 10 krytyków
Better Man: Niesamowity Robbie Williams
powrót do forum filmu Better Man: Niesamowity Robbie Williams

Już przestali grać?

użytkownik usunięty

Inne głupoty miesiącami wyświetlają....

ocenił(a) film na 8

Raczej nie zaczęli. Polska premiera to dopiero 24 stycznia, aczkolwiek szukając seansów na piątek nie znalazłem żadnego w okolicy. A to przecież tylko kilka dni.

ocenił(a) film na 8

Od piątku w kinach. Bilet kupiłem wczoraj do Bydgoskiego Cinema City.

użytkownik usunięty
pionas666

Dziękuję :) Zauważyłam i jutro się wybieram.

ten film się szykuję na największą klapę finansową tego roku, co się dziwić? Dla kin to jest nierentowne

użytkownik usunięty
fox6

Niby czemu?

ocenił(a) film na 8
fox6

Takie nierentowne że "Better Man" leci normalnie w kinach. Byłem z żoną w Bydgoskim Cinema City w piątek wieczorem i faktycznie film nie ma zbyt dużej widowni. Oprócz naszej dwójki na sali była jeszcze jedna para i samotna kobieta (co daje raptem 5 osób na średniej sali). No cóż, możliwe że film zarobi wtopę finansową.

użytkownik usunięty
pionas666

Martwisz się o kieszeń Robbiego? ;- )

ocenił(a) film na 8

Nie. Raczej o porażkę finansową która może zablokować podobne, równie ciekawe projekty. No cóż, poczekamy zobaczymy. Ale fakt, film cholernie nie radzi sobie w box office.

użytkownik usunięty
pionas666

Manager? ;- )

to jest dopiero głupota i to w wydaniu wrednym . to tak jak ja bym był dżordżem majkelem i nagrywał filmy o swojej wielkości za to wy bedziecie placic zeby to ogladac , ale SYF

ocenił(a) film na 8
Widz_30

Tylko że film nie pokazuje Robbie'go jako super gościa ale jako kawał chama, "chooya" który wali do nosa i rzyga pod siebie, kolesia mającego w dupie najbliższych. Rzeczywiście podchodzi to pod jakiś narcyzm, ale przynajmniej film nie wybiela jego postaci tak jak ugrzecznione "Bohemian Rapsody".

użytkownik usunięty
pionas666

Pokazuje jego świat wewnętrzny, niemal jak publiczna spowiedź - to zawsze wymaga odwagi.