Bez śladu

Abandoned
2010
5,6 5,9 tys. ocen
5,6 10 1 5939
Bez śladu
powrót do forum filmu Bez śladu

!

ocenił(a) film na 7

Prawdziwy thriller ze świetnym suspensem.

ocenił(a) film na 8
Berith7777

podbijam! ;) mi się podobał

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 7
Berith7777

Znowu masz rację :)

ocenił(a) film na 7
wmbco

Znowu?A kiedy był ten wcześniejszy?Będę je liczył hehehe;)

ocenił(a) film na 7
Berith7777

Największy atut filmu to klimat, który udało się stworzyć. Powoli zaczyna to być rzadkością. Szkoda tylko głównej aktorki, że zmarła tak młodo jeszcze przed premierą filmu. Swoją drogą... śmierć z powodu zapalenia płuc... choćby rozległego... w XXI wieku...

ocenił(a) film na 7
dick47

To jest mozliwe.Przecież jedną z najniebezpieczniejszych chorób zakiażnych nadal jest grypa.

ocenił(a) film na 8
Berith7777

Właśnie oglądam materiał poświęcony śmierci głównej aktorki. okazuje się, że byla uzależniona od leków, chorowała też na anoreksję. nawet jej lekarz dziwił się, jak to możliwe, że ma w domu tak dużo leków, powiedział, że nawet on tyle nie ma. możliwe, że bezpośrednią przyczyną śmierci była grypa, a możliwe, że serce nie wytrzymalo dawki lekarstw. dawno temu miała poważny wypadek, przez co uszkodziła sobie żuchwę i obiła żebra, podano jej silną dawkę leków i od tamtej pory regularnie przyjmowała leki. bezpośrednio przed śmiercią miała problemy z oddychaniem, co ciekawe- przyjmowała leki również przeciwpadaczkowe, chociaż NIE CHOROWAŁA NA PADACZKĘ. kolejną ciekawostką jest fakt, że nie zadzwoniła na pogotowie, kiedy było już bardzo źle i czuła, że umrze. chyba bała się, że zostanie odkryte, ile lekarstw ma w domu (?) - zgaduję... wynik sekcji zwłok zaszokował nawet specjalistę w tej dziedzinie (który również występuje w materiale)- ponad połowa leków nie była przepisana na jej nazwisko, tylko na jakąś Lolę. winę za jej śmierć (to była 32 - letnia dziewczyna!) ponosi również lekarz, który przepisywał jej te lekarstwa... To i tak cud, że przeżyła do 32-ego roku życia, bo ta dawka leków, którą przyjmowała powaliłaby konia. Szkoda dziewczyny, ale trzeba pamiętać, że była uzależniona od leków - może gdyby jej rodzina naciskała na terapię, to by teraz żyła... Można domniemywać, nie mniej, tacy ludzie tak - niestety - kończą. :(

ocenił(a) film na 7
beciami

Akurat to jak zmarła i dlaczego mnie nie interesuje,tylko jak zagrała w danych filmach.

ocenił(a) film na 8
Berith7777

Ok, tylko że napisałam to, żeby ludzie sobie poczytali, bo lubią ją krytykować, czepiać się wszystkiego... Trzeba sobie zdawać sprawę, że była to osoba chora, a ja czytam opinie o jej "tłustych włosach" (komentarze poniżej). Wstyd, że tak ludzie piszą, dlatego chcę nadmienić o tym, z czym się zmagała.

ocenił(a) film na 7
beciami

Ok.Nie krzycz po mnie:)

ocenił(a) film na 8
Berith7777

Hehehe nie krzyczę. :)

ocenił(a) film na 1
beciami

No dobra ale co z tego, że była chora? Czy oglądając film mam obowiązek wiedzieć który aktor jest chory i na co, czy akurat się rozwodzi i dlatego tak słabo zagrał, czy może matka mu zmarła i nie mógł się skupić na pracy?

Lepiej by dla niej było pójść na terapię i się leczyć bo niestety granie w filmach nie pomogło. Wyglądała źle, czuła się pewnie jeszcze gorzej a praca ją dobiła.

ocenił(a) film na 8
Berith7777

dodam jeszcze, że przyczyny jej śmierci może i są oficjalnie znane, jednak do tej pory trwają spekulacje, m.in o otruciu, bo w jej organizmie wykryto metale ciężkie- także we włosach... ale czy to prawda? nie wiadomo... na pewno chorowała na anemię.

ocenił(a) film na 7
beciami

To jej sprawa.