Bez śladu

Abandoned
2010
5,6 5,9 tys. ocen
5,6 10 1 5939
Bez śladu
powrót do forum filmu Bez śladu

z tego co pamietam film byl pewnego rodzaju szmirą. Wstep jako-taki, a pozniej? Szkoda czasu - reasumujac odradzalabym ten ...film. Dean Cain ktory gra Kevina - szkoda slow na niego. Ten koles to jakies nieporozumienie, gra jak ...kłoda serialowa. B. Murphy rowniez nie jest najlepsza aktorka. Osobiscie wraz z moim partnerem nie mozemy sie na nia patrzec i to nie tylko od czasu kiedy zrobila sobie operacje ust upodobniajac sie do nieokreslonego gatunku ryby (kiedy bylo zblizenie na jej twarz odwracalismy glowy...). Filmów kiedy ktos wchodzi do szpitala i "nagle cos sie dzieje" dziwnego bylo juz sporo. Zadnego wyraznego zaskoczenia; glownie bieganie po korytarzach i tępo przerazony wzrok Murphy. Banalne zakonczenie...

[UWAGA - SPOILER!]
Banalne zakonczenie: spisek bardzo wydumany ...kasa, sfingowana smierc partnera Murphy... phi? No jak to brzmi? Wieje nudą - film oczywiscie konczy sie morderstwem - bo jak inaczej? Ten film nawet nie da sie podciagnac pod porzadny thriller.

rozczarowanie: 1/10 Nie polecam... chyba ze ktos sie slini na głowną, ryboustą bohaterke...

ocenił(a) film na 3
qzka

Raczej nie będziesz musiał(a) jej za dużo oglądać (B. Murphy), ponieważ nie żyje. Jej gra w tym filmie była jedyną rzeczą, która skłoniła mnie do wystawienia oceny wyższej niż 1. Dałem 3.

użytkownik usunięty
qzka

No jeden z tych dennych gniotów pseudothrilerków, w których bohaterowie zachowują się jak kompletni debile, bez żadnego sensu i logiki. Zdarte klisze, dziesiąta woda po kisielu.

Dałam aż 3, bo bardzo lubię Brittany Murphy, od czasu jej epizodu w Sin City.