Bez hamulców

Premium Rush
2012
6,3 27 tys. ocen
6,3 10 1 26710
5,6 9 krytyków
Bez hamulców
powrót do forum filmu Bez hamulców

Fajnie się ogląda, momentami efektowny. Dobry montaż. Solidna robota.
A że nie ma żadnych ambicji - prawda! Ale nie musi mieć. To kino rozrywkowe.
Dobry filmik do obejrzenia z popcornem i butelką pifffffka.

ocenił(a) film na 7
ElRio

Zgadzam się.

ocenił(a) film na 6
ElRio

nic dodać nic ująć :) Dawno nie widziałem tak fajnego filmu, który byłby jednocześnie tak durny. Mi się podobał

ocenił(a) film na 7
ElRio

dokladnie. rozrywka w czystej postaci na wieczor

ocenił(a) film na 9
ElRio

Podpisuje sie pod tym! :)

ocenił(a) film na 8
ElRio

bardzo fajny film, szybka akcja i ciekawa historia. Nie dalo sie zasnac. Ja go polecam.

ocenił(a) film na 4
ElRio

dla mnie nuda:)

ocenił(a) film na 5
ElRio

Mi to przypominało trochę "Szybkich i wściekłych" na rowerach :) Mnóstwo akcji, wiele idiotycznych momentów. Na początku chciałem parę wymienić, ale w miarę oglądania zauważyłem, że musiałbym wymieniać coś co 5 min filmu, a nie chce mi się tyle pisać :) Plus za świeży temat, i rower murzyńca. Jasno pokazali oczywistą oczywistość czyli, że "góral" jest lepszy od ostrego koła :) Mimo fajnych momentów, przeważała tandeta, mogło być rewelacyjnie wyszło na (naciągane) 5.

ocenił(a) film na 7
ElRio

Właśnie obejrzałem i mi się podobał, fajny, aż chce się wsiąść na rower... Ale póki co pogoda nie nastraja na rowerowe wędrówki. Film polecam.

ocenił(a) film na 9
ElRio

Również się zgadzam, nie rozumiem tej niskiej oceny. Świetne zdjęcia, i "zwiedzanie" NY oczami bohatera..na rowerze. Bardzo mi się podobał, trochę jak wyjęty z gry komputerowej mającej swój urok.

ocenił(a) film na 7
ElRio

https://www.youtube.com/watch?v=3K0bMJcfQD4