Bez mojej zgody

My Sister's Keeper
2009
7,6 119 tys. ocen
7,6 10 1 119260
6,1 8 krytyków
Bez mojej zgody
powrót do forum filmu Bez mojej zgody

Jestem wstrząśnięty

użytkownik usunięty

To chyba jakiś nieudany żart, że ten beznadziejny film na wyższą ocenę od, dajmy na to, "Odysei kosmicznej".

ocenił(a) film na 7

<facepalm>

użytkownik usunięty
Xandria

Zabawne.

Odysei nie znam, ale film faktycznie do dupy. 2/10 również ode mnie.

użytkownik usunięty
milairka

Pewnie się wynudzisz, jak większość Filmwebowskiego społeczeństwa, ale i tak polecam, najlepszy film Kubricka.

ocenił(a) film na 3

A moim zdaniem najlepszy film Kubricka, to "Mechaniczna pomarańcza", no ale nie wypada się o to kłócić, podobno o gustach się nie dyskutuje, a film faktycznie do dupy, 3/10 ode mnie za dobre zdjęcia. Co do rankingu, to nie ma się co bulwersować, w końcu Janusz Korwin-Mikke powiedział, że na świecie jest więcej idiotów niż ludzi inteligentnych, więc ocena filmu jest całkowicie zrozumiała.
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
What_The_Fuck

Odyseja i Dr. Strangelove są zdecydowanie lepsze. Ale o gustach się nie dyskutuje, bo każdy ogląda co innego, a nie to samo.
Również pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3

Film dostaje wysokie oceny, bo porusza poważną tematykę, a to zwykle dla ludzi świadczy o jego poziomie, na końcu brakuje mi tylko napisu "dedykowane kilku miliardom śmiertelnie chorych ludzi na świecie" jak w "Liście Schindlera". Aaa no i ludzie chcą pokazać jacy to są wrażliwi, o czym zresztą "mimochodem" wspominają na tym forum, a przecież jak mówił Holden Caulfield w "Buszującym w Zbożu" to właśnie ci co wypłakują oczy w kinie, to ludzie bez serca.

użytkownik usunięty
What_The_Fuck

Zgadzam się. Przeciętny widz wymagający nie jest. Z "Listą Schindlera" dobry przykład, masa Oskarów nie wiadomo za co.
Ups, płakałem w czasie oglądania "Między słowami", jestem bez serca, pewnie nie mógłbym zostać przyjacielem Holdena i ochraniać dzieci, które buszowałyby w zbożu, przed urwiskiem.

ocenił(a) film na 3

Aaa zapomniałem dodać "najczęściej" przy tym z "Buszującego...", no ale w każdym razie nie chwalisz się tym na forum.

ocenił(a) film na 3
What_The_Fuck

Ups, a jednak się pochwaliłeś.

użytkownik usunięty
What_The_Fuck

Wiem, teraz nie będę mógł z nikim dyskutować na FW, bo userzy będą mieli argument nie do podważenia.

ocenił(a) film na 3

Tylko nie oceniaj "Avatara" na 10, bo będzie kolejny argument.