Bez mojej zgody

My Sister's Keeper
2009
7,6 119 tys. ocen
7,6 10 1 119260
6,1 8 krytyków
Bez mojej zgody
powrót do forum filmu Bez mojej zgody

na lekcji religii. Nie zdarzyliśmy obejrzeć całego, bo nie starczyło nam lekcji, więc dokończymy
na następnej, ale zauważyłam, że film tak wszystkich wciągnął, że była niesamowita cisza.
Wszyscy ku mojemu zdziwieniu oglądali. Nie wiem jakie będę miała wrażenie po całym filmie, ale
zapowiada się naprawdę ciekawie.

ocenił(a) film na 7
DagnaMara

jak łatwo się wzruszasz to weź lepiej chusteczki na lekcje;)

Xandria

A czy ja napisałam coś takiego? Nie.

ocenił(a) film na 7
DagnaMara

nie twierdzę że tak napisalas;) mówie ci tylko

Xandria

Hmmm... nam też to puścili na lekcji religii, nie dokończyliśmy bo nowa zakonnica nam nie pozwoliła na następnej lekcji...

ocenił(a) film na 7
DaGaaaa_1714

a szkoda... bo dopiero potem jest wzruszające:D na hbo leci ostatnio ten film, jak masz ten kanał to postaraj sie obejrzec;)

DaGaaaa_1714

Macie religię z zakonnicą? Jak wam nie pozwoliła to współczuje bo chyba nie ma niczego gorszego od rygoru na religii :-)

DagnaMara

heh... już oglądnęłam ten film - fajny bardzo:D, ale łezki mi nie poleciały.... a na religii to mamy straszny rygor... kartkóweczki, odpytywanie, zadania w grupach co lekcję, zero rozmów nie wspominając już o jedzeniu czy piciu...takiej religii nawet wrogowi bym nie życzyła...

DaGaaaa_1714

Ja miałam taką religię w gimnazjum (z katechetką)... to było straszne! Teraz trafił mi się spoko ksiądz... a zadania typu "opisz swoje odczucia związane z filmem" to ja mogę mieć :-)